Хора! Отучете се да казвате Истините, когато е вече късно

Хора! Отучете се да казвате Истините, когато е вече късно
Снимка: Thinkstock

Съдбата ни срещна преди близо 8 години. Феноменално стечение на обстоятелства – като по филмите! За тези 8 години животът се преобръщаше при единия или при другия. Събирания и раздели следваха добри, лоши, щастливи и тъжни моменти...

Отплеснах се. Знаете ли... често ми се иска да съществува някакъв начин и да може да споделяме важните неща в Живота си с хората, които обичаме... НАВРЕМЕ! Не утре, не после, не "о, сега няма как". На-вре-ме! Дали дори не трябва да има такова обучение в часовете по психология?

Колко моменти са си отишли несподелени и колко думи неказани за всеки един от нас? Толкова са много, а тъгата по тях в пъти повече. Наистина ли е по-трудно да кажем добра дума, отколкото да преживяваваме ненаправените дела и ненаписаните думи... Трудно е, наистина, но не е невъзможно и всеки един и една от Вас може да го докаже.

Аз се научих благодарение на Него. Защото реши да ме уплаши до смърт, когато катастрофира. Само за миг ме накара да си помисля: "А сега накъде? Как? Как без Него?". Уви, местоположението ми е такова, че често минавам през гробище. Там е пълно с несподелени слова и болезнени липси. Замислете се...

ТОЙ е добре и не пропускам всеки път да му кажа колко ми липсва и колко много го Обичам. Е, и аз се оказах от тези, които си признават по-късно, отколкото трябва. Не(!) правете като мен.

Скоро идва рожденият му ден. Дано не ме плаши така повече и дано аз не забравям, когато го е направил.

Обичам Те, Пис, и нямам търпение да започнем следващите си 8х8 години!

А Всички останали - надявам се след моя малък разказ - да Сте станали поне мъъъъничко по-добри!

Автор: Анонимен

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти