Хороскопи

Овен - Близнаци

 

Силни усещания, адреналин и предизвикателства. Малко вероятно е да намерите достатъчно сили за да съхраните връзката си. В случай, че се съмнявате ще трябва преди това овенът да се опита да разбере непостоянната и обичаща авантюрите природа на близнака.А на близнаците ще им се наложи да обуздават стремежа си да се впускат в нови приключения като по този начин пренебрегват открито желанието за сигурност на огнения овен. Не е изключено още в самото начало на вашата връзка да страдате от ревност и недоизказаност в емоционално отношение. Начинът, по който можете да разрешите разногласията си е да споделяте с подробности не само радостните, но и тъжните мисли, като не пропускате шанса да изкажете гласно и страховете, които не ви дават покой нощем. Изпълните ли дори част от горепосочените съвети, то и връзката ви поне наполовина ще е щастлива, вълнуваща и пълна с изненади.

 

Овен - Рак

 

Характеристиката на парньорството на зодиакалните знаци овен и рак е трудно определима, тъй като и двете зодии имат силна необходимост от нежност, ласки и внимание. Разликата обаче е съществена, тъй като овенът на моменти е непредсказуем в поведението си, докато ракът се опитва да планира за дълъг период напред живота си, като избягва внезапните промени и авантюристичните проекти. Динамиката на овена и организираният свят на рака са в пълна противоположност, но именно това ги привлича един към друг. Пожелаят ли да споделят за дълго време живота си заедно, ще им бъде небходимо да премат партньора до себе си такъв, какъвто е и да го подкрепят в личните му стремежи. Препоръка към овена: Засвидетелствайте по-често привързаността си към любимия си рак, като предварително го подготвяте за бъдещите си намерения. Не прекалявайте с изненадите.

 

Овен - Стрелец

 

Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо. Не е изключено да сте влюбени един в друг още в първия миг, в който сте се зърнали. Страстта е двигателната сила, а ревността ви дава възможност да оцените по достойнство човека до себе си. Опасността във взаимоотношенията идва в мига, когато нито един от двама ви не се замисля дали с изричането на дадена истина няма да нарани достойнството на своята половинка. Дръжте близко до себе си телефона, за да изглаждате недоразуменията с лекота. Разумът ви е повече от необходим за да не изгубите най-скъпото с изричането на дадена дума. Не забравяйте че свободата е част от вашата привликателност.

 

Овен - Дева

 

На пръв поглед тези две личности се допълват. Но истината е, че за да просъществува тази връзка е необходимо не само търпение и постоянство, но и готовност от двете страни да се откажат от вредните си навици, а именно да ръководят живота си със силна воля, пренебрегвайки потребностите на другите. В случай, че все още не сте осъзнали какъв тежък товар сте поели на гърба си, то трябва да знаете, че обичта и пълното приемане на недостъците на любимия, ще ви помогнат да съхраните връзката си. Стриктната дева може да се научи от овена как да живее, без непрестанно да се притеснява за дребните неща от ежедневието. А овенът от своя страна може да получи много важен урок по практичност от страна на девата, която ще му даде рядката възможност да сложи ред в безпорядъка около и вътре в себе си. Помислете дали това не е едно основателно предизвикателство в живота ви? Поне със сигурност рискът може да ви направи по-мъдри и отворени към странностите, които ви заобикалят всекидневно.

 

Овен - Козирог

 

В случай, че имате желание съюзът ви да е градивен и успешен и за двама ви, то трябва задължително да имате общи цели, идеали или разбирания за заобикалящия ви свят. Двамата може чудесно да се допълвате и не е изключено да създадете една хармонична връзка. Козирогът ще започне да поема известни рискове, а овенът ще се научи на по-голямо постоянство и търпение за да постига набелязаните цели. Може би единствените ви проблеми ще идват от факта, че трудно ще изразявате емоционалността и чувствата си. По-скоро овенът ще трябва да направи компромиси в това отношение за да успее козрогът да се отпусне към романтичните излияния. Не се стремете към състезание!

 

Овен - Телец

 

Парньорството между тези два знака е трудно, но не невъзможно. За да се съхрани връзката ви дълго, буйният нрав на овена трябва често да бъде обуздаван от търпеливия телец, който по всяка вероятност ще поддържа хармонията в отношенията по между ви. В случай, че съумеете да се допълвате като приемате странностите на характерите си, вашата връзка ще се превърне в добър и плодотворен и за двама ви тандем. Овенът ще крои бляскави планове, а телецът ще трябва да ги осъществява, като преди това се научи да рискува. Не успеете ли да намерите точния баланс помежду си, много скоро ще се озовете в света на хаоса.

 

Овен - Везни

 

В този случай, за да върви всичко по мед и масло ще е повече от наложително везната да поеме инициативата изцяло в свой ръце. На везните често ще им се иска на моменти огненият овен да е малко по-съобразителен със засилената им емоционалност и да контролира импулсивността си. Изключително важно е да се съобразявате един с друг, за да може да преминавате през внезапно възникналите бури помежду ви навредими и да достигнете до желания бряг. Везната трябва да постига стремежите с дипломатично и голямо търпение, а на овенът ще му се налага да не бъде толкова прям и открит пред своята половинка, за да не я нарани. Забравете думата "невъзможно" в своята връзка, за да изживеете истински вълнуващи мигове заедно.

 

Овен - Скорпион

 

Хармонична и перспективна е връзката между овен и скорпион. Двамата заедно можете да изживеете шеметни мигове и незабравими забавления. Запомнете, че за да продължи романтичното ви пътуване и в бъдещето, ще е необходимо овенът да полага усилия, за да разбере по-добре вътрешния закодиран свят на скорпиона. Скорпионът, от своя страна, в моментите на недоволство и неудовлетворение трябва да избягва да се изолира, а да споделя терзанията си със своята половинка овен. Наложително е във връзката си да избягвате липсата на искреност, защото именно недоверието може да причини и на двама ви голяма болка. Не се заблуждавайте, че лидерското място е по-важно от вас самите.

 

Овен - Овен

 

Огнените темпераменти на тези еднакви представители на зодиака първоначално ще бъдат привлечени от сходните си интереси, желания и стремежи. Напълно възможно е да сте започнали връзката си в тежък и за двамата период. Трудностите ще дойдат в мига, когато ще трябва някой от двамата да прави по-често компромиси и да обръща по-голямо внимание на човека до себе си. Конфликтите ще сте породят от неудовлетворението, че никой от вас не получава вниманието и нужното разбирне. Ако желаете, въпреки пречките, породени от силните ви характери, да съхраните здрава тази връзка, то задължително единият трябва да жертва егото си.

 

Овен - Лъв

 

Благоприятен е съюзът между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманито на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на водеща роля във връзката, тъй като това може да ви струва множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения. Крайно необходимо е да сдържате страстната си емоционалност и да не се стремите към задушаване на човека до вас. Уважавайте личното и чуждо пространство, за да се радвате на привързаността си дълго време. Опитвайте се да си разпределяте правилно задълженията и отговорностите, за да не си създавате ситуации, в които да спорите безсмислено, тъй като това неминуемо ще прерастне в конфликт. Толерантността ще е верен ваш помощник, когато се сблъскате с трудностите. В никакъв случай не позволявайте сивотата на ежедневието, еднообразието и скуката да застанат помежду ви, защото има опасност да изчезне тръпката.

 

Овен - Риби

 

Това е съюз на крайностите. Огненият плам на овена често ще бъде погасяван от съмненията на водния знак. Неуловимите риби с лекота усмиряват решителността и активността на овните, като умело използват знанията и мъдростта, които притежават. Тайнствеността и дълбокият характер на рибите винаги ще са примамливи и желани от овена. Именно това ще е причината да се връща непрекъснато с надеждата, че ще може и този път да открие една нова загадка.

 

Овен - Водолей

 

И двата знака оценяват красивото в живота и се стремят към пълно щастие. Пътищата, по които постигат набелязаните цели и методите, които прилагат се различават. Овенът залага на действието и агресивния настойчив подход, а водолеят изчаква и чак тогава спокойно предприема първата крачка, като си осигурява близка подкрепа на близки и съдружници, защото в случай на пропуск или грешка трябва да имат опора. Разбиранията им за романтиката се различават коренно, тъй като овенът изпепелява всчко със своята страст, докато водолеят търси духовния контакт и залага на нежността. Знаейки слабите и силни страни от своите характери, ще си помогнете да отворите по-лесно сърцето си към любимия човек. Преценявайте рисковете.

 

Качества на Овен
  • Елемент Огън
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
  • Щастливи числа 1, 8, 9
  • Ден Сряда
  • Сезон Пролетта
  • Цвят Червен
  • Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти