Хороскопи
2021

През 2022 г. ще постигате добри резултати, ако работите в сътрудничество с хора, с които имате сходни виждания и ценности. За много от вас е трудно да играят екипно, но ако положите усилия, ще бъдете възнаградени. Търсете сходствата и допирните точки и на основата на тях изграждайте партньорства – това важи както за кариерата, така и за личния ви живот. Ако работите за общото благо и подпомогнете екипа, приятелския кръг или групата, към която принадлежите, ще получите необходимата ви подкрепа и ще се откроите като способен лидер. Родените в периода 21-29.03. ще имат чудесни възможности за развитие през тази година – нищо чудно да получат повишение в работата или да разширят бизнеса си. Желанието ви за развитие може да ви подтикне да запишете обучение, а нищо чудно и да пътувате зад граница – по работа или за удоволствие. Все пак бъдете внимателни, защото при вас има известен риск да се втурнете импулсивно в някакво начинание и да си докарате затруднения. Ще избегнете риска, като първо помислите добре и прецените последствията от действията си. Ако сте родени в периода 15-18.04., е възможно да се натъкнете на пречки през тази година. Желанието ви да действате в разрез с правилата ще ви докара някои главоболия. Бъдете много внимателни, не правете нищо незаконно или скрито-покрито и не участвайте в интриги. За всички останали представители на знака годината е сравнително спокойна и не предполага сериозни обрати – следвайте пътя, по който сте поели, за да постигнете сигурен и постепен растеж.

 

Кариера и финанси

През 2022 г. финансовото ви състояние ще бъде по-нестабилно – на приливи и отливи. Не инвестирайте средства в рискови проекти и не харчете пари необмислено, защото така ще си създадете сами грижи. Търсете допълнителни източници на доходи и инвестирайте средства в собственото си развитие. Като цяло 2022 г. е благоприятна за развитие в кариерата и за разширяване на бизнес. Ако сте родени в периода 15-19.04. обаче, ще ви се наложи да се съобразявате с определени ограничения, а нищо чудно и някой да саботира усилията ви. При вас са възможни и по-големи обрати в кариерата – например да смените работа. През януари ще имате известно напрежение на работното място и може да срещнете пречки, които трудно ще преодолеете. Не правете нищо прибързано и заложете на сигурното и изпитаното. През февруари имате шанс да използвате енергията си много продуктивно, за да постигнете конкретни резултати. Някои обаче ще се впуснат да водят битка с шефа или с държавна институция. Март е чудесен месец за постигане на разбирателство с делови партньори – играйте екипно и ще спечелите. През април е добре да започнете нещо ново – може да е свързано с работа или обучение. Май е късметлийският ви месец – ще получите възможност за развитие в работата или ще сключите изгодна сделка. През юни и юли ще имате много хъс за работа и ще постигнете прогрес за кратко време, така че по-добре оставете годишния си отпуск за август – тогава ще можете да се насладите по-добре на почивката. През септември и октомври се концентрирайте върху належащите задачи и върху реализацията на идея и проекти, които вече са узрели. През ноември и декември не е удачно да се впускате в нови начинания, както и да проявявате нетърпение за каквото и да било. Намалете темпото и ако нещо не става така, както сте очаквали, отложете го за по-добри времена.

 

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. не се очакват някакви големи промени в любовната област, ако сте обвързани. Ако не сте, май и август са благодатни месеци за романтика и флиртове. На фокус през годината са приятелствата – може да намерите нови приятели, но и да се отдалечите от стари, с които вече не сте на една вълна. Приятелствата и групите по интереси ще бъдат вашата опора през тази година, така че работете за заздравяване на отношенията и за постигане на разбирателство. Възможности за това ще има особено през март, когато може вие да подкрепите приятел или на вас да подадат ръка, за да осъществите някакво начинание. През септември комуникацията с партньора ще бъде затруднена – може да има неразбиране или обтягане на отношенията. През ноември и декември ще влизате често в словесни схватки – ей така, за спорта.

 

Здраве

През 2022 г. няма някакви сериозни рискове за здравето ви. По-критични са месеците ноември и декември, когато е повишен рискът от инциденти – наранявания и пътни произшествия. За да намалите тези рискове, не бъдете припряни, не бързайте за никъде и не се опитвайте да пришпорвате събитията. Бъдете по-внимателни и търпеливи и не влизайте в конфликти, в които можете да си изпатите. Ако сте изнервени, търсете начини да се успокоявате и гледайте малко по-философски на живота.

Качества на Овен
  • Елемент Огън
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
  • Щастливи числа 1, 8, 9
  • Ден Сряда
  • Сезон Пролетта
  • Цвят Червен
  • Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти