Хороскопи
2020

През 2020 година ще има възможност да излезете от някаква трудна и ограничаваща ви ситуация, която се е създала още през 2018 г., а е възможно дори да стоите в този капан от повече време. Вероятно вече сте опитали да намерите изход или постоянно предприемате някакви действия, но сякаш циклите на едно място. През тази година има изгледи положението да се оправи, но може би ще трябва да спрете за миг и да помислите – как се е стигнало дотук и какво бихте могли да направите. От вас ще се изисква да се впуснете в действия, но не безразборни, а като стъпки от обмислена стратегия за пълна промяна. Макар че има вероятност през годината да влизате в конфликти, гледайте да не попадате в капана на битки и противоборства, които да изчерпват енергията ви. Вместо да се конкурирате с другите или да се доказвате на някого, разкрийте се пред самите себе си и се надскочете – това ще бъде истинската победа. Някои от вас ще сте изправени пред необходимостта да направите пълен рестарт в някоя област от живота си. Дори да искате да избягате от проблема, едва ли ще успеете, тъй като той ще се появява отново и отново докато не промените подхода си или докато не се освободите от старото, което ви дърпа назад. Онези представители на знака, които, за да се утвърдите, през изминалите години сте работили дълго и усърдно, и то в правилната посока, през 2020-а може да получите заслужена награда – трудът ви ще бъде оценен и ще добиете дългоочакваното признание.

Кариера и финанси

През 2020 година очаквайте развръзката по всички онези процеси, които се случваха в професионалната област през 2018 и 2019 г. Ако сте достигнали до етап, в който сте се доказали като професионалист в своята област, през тази година можете да се утвърдите като авторитет и лидер. Нищо чудно да получите повишение или – ако имате собствен бизнес – да сключите онази дългооочаквана сделка, която да ви донесе престиж и стабилност. Ако обаче се чувствате неудовлетворени или недооценени на мястото, където сте, тогава през 2020 ще бъдете изправени пред избор дали да останете или да си тръгнете. Решението ще е ваше, но когато го взимате, гледайте да се водите не само от амбициите си, но и от по-дълбоките си ценности и приоритети. Възможно е онези от вас, които сте начело на организация, да преминете през изпитания, които да покажат дали сте наистина авторитет за служителите си или просто сте налагали властта си, а зад гърба ви е назрявала опозиция. Годината е подходяща за смяна на работата, дори и да си посветите на нова професия. През януари и докъм средата на февруари ще успявате да реализирате програмите и идеите си, без да срещате пречки. Действайте обмислено и с план, работете усърдно и си създавайте колкото е възможно по-добра организация – ще постигате чудесни резултати, включително финансови. От средата на февруари до средата на март ще има известно забавяне, но после отново ще се устремите напред. През май и юни е възможно да имате затруднения в комуникацията с делови партньори, колеги и шефове. През тези месеци по-трудно ще създавате нови контакти, а преговорите ще се проточват. Бъдете търпеливи и не насилвайте нещата. Периодът от средата на септември докъм края на ноември за вас ще е изпълнен с повече предизвикателства, особено що се отнася до новите начинания и реализацията на нови проекти. Може да имате усещането, че все нещо ви пречи, забавя, дори направо саботира. Във ваша полза ще е да се укротите, да забавите темпото и да прецените дали наистина искате да направите това, с което сте заели. В тези седмици ще ви бъде много необходимо да проявявате по-голямо търпение и повече предпазливост. Не предприемайте рискове и, ако нещо не се получава, изчакайте подходящия момент, за да не прибързате и да сбъркате. През декември отново всичко ще се върне в нормалния си ритъм.

Любов и взаимоотношения

През 2020 година любовта като че ли ще остане на заден план за много от вас, защото ще бъдете заети да се доказвате професионално. Ако имате постоянен партньор, и особено деца, ще трябва да балансирате между отговорностите си у дома и на работа. Има известен риск заради по-голямото натоварване и някои трудности на работното място да пренебрегнете любимите си хора, което ще влоши взаимоотношенията ви с тях. Възможно е през февруари да имате вълнения и приятни романтични преживявания. През май и юни може да възникне неразбирателство между вас и любимия човек, което бихте могли да превъзмогнете, ако общувате повече помежду си и обсъждате противоречията си. Октомври навярно ще е месец, изпълнен с предизвикателства за взаимоотношенията ви. Тогава ще бъдете особено заети със себе си и със собствените си преживявания и нищо чудно да игнорирате чувствата и желанията на хората около вас. Възможни са конфликти с партньора/партньорката за пари, очертава се в  спорове да избие скрито напрежение.

Здраве

През 2020-а ще имате повече ангажименти и отговорности – може да се опитате да носите няколко дини под една мишница и да се пресилите. Прекаленото физическо натоварване – особено през есента – ще създаде риск от травми и инциденти, така че се вслушвайте в сигналите на тялото си и не се изсилвайте. Внимавайте при използването на остри предмети и при контактите си с огън – особено ако сте гневни и недоволни. Що се отнася до работата, хубаво е, че имате енергия и искате да свършите много неща, но и е препоръчително да спазвате някаква мярка – щадете тялото си, защото има граници, които ще е във ваша полза да не преминавате. Узявима зона през годината ще е опорно-двигателната ви система.

Качества на Овен
  • Елемент Огън
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
  • Щастливи числа 1, 8, 9
  • Ден Сряда
  • Сезон Пролетта
  • Цвят Червен
  • Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти