Хороскопи
2021

През 2021 година ще съумеете да постигнете стабилен растеж в областите, в които влагате енергията си – най-вече в работата и бизнеса. Ще имате добри възможности за напредък, но, за да се възползвате от тях, има някои препоръки. Първо, бъдете активни и осъществявайте намеренията си – това е нещо, което лесно ви се удава, защото по природа не сте от пасивните. Второ, не очаквайте бързи успехи – действайте обмислено, с план и стратегия, и работете усърдно. Колкото по-организирани сте, толкова по-вероятно е да постигнете постепенен, но сигурен успех. Трето, каквито и да са целите ви, ще ги осъществите по-лесно, ако работите в екип с други хора и поддържате добра комуникация. През тази година ще имате шанса да се изявите като лидер и водач, но за целта си спечелете доверието и подкрепата на хората, с които сте свързани – близки, приятели, съмишленици. Всъщност тези хора ще се превърнат в най-важния ви ресурс – по отношение на взаимоотношенията, общуването, съвместната работа по проекти и реализацията на идеи. Това важи както за служебните ви дела, така и за личния ви живот – за отношенията с партньора/партньорката например. Силен акцент за годината при вас ще има върху груповите и екипните дейности – може да се присъедините към някаква група, да сформирате нов екип, да намерите съмишленици за ваша лична кауза. Работете за общото благо – така ще помогнете на хората около вас и в крайна сметка ще спечелите и вие.

Кариера и финанси

През 2021 ще имате добри възможности за развитие в кариерата. Поставете си дългосрочна цел и я следвайте – това е печелившата стратегия за вас. Що се отнася до финансите, там всичко ще зависи от това дали и за какъв период следвате своя път. Ако вече от доста време практикувате професията, която ви е на сърце, то тогава през 2021 година може да очаквате допълнителни приходи и финансова стабилност. Инвестирайте спечелените пари разумно – в обучение, придобиване на нови ресурси, в нови проекти; или, ако имате собствен бизнес – в стимулиране на персонала: повишение на заплащането и квалификация. Ако обаче тепърва тръгнете по нов път, тогава за финансова сигурност едва ли ще може да се говори. Това не бива да ви отчайва – ако правите нещо, за което имате заложби, работите усилено и в екип с подходящите хора, и финансовите успехи ще дойдат. След 14 януари моментът ще е подходящ да започнете работа по нови проекти. През януари и февруари на дневен ред ще излязат финансови въпроси, които ще изискват да сте дейни и инициативни. През март и април е добре да акцентирате върху обучението и каналите за комуникация – това ще е добър момент за промотиране, презентации и по-активна кореспонденция. Добри приходи ще имате през април. През юли бъдете внимателни с финансовите дела – има риск да направите необмислени разходи, което ще ви вкара в затруднения. От юли до септември може да има известно забавяне, и дори циклене на едно място, но това ще е временно – темпото лека-полека ще се забързва от октомври нататък и до края на годината се очертава тенденцията да се запази възходяща.

Любов и взаимоотношения

И в тези области ключът за успех е да общувате по-активно и по-ефективно с партньора/партньорката и с важните хора в живота си. Тук риск от кой знае какви сътресения няма, стига да съгласувате решенията си с човека до вас и да не мислите само за себе си. Липсата на комуникация може да създаде проблеми, така че говорете повече за плановете и намеренията си и приобщавайте близките си на своя страна. Май и август са силните месеци за любов при вас – тогава се очертава да сте настроени на тази вълна и да привличате с лекота внимание. Семейни дела ще дойдат на дневен ред през май – тогава може да уредите успешно емоционален или имуществен въпрос. Бъдете внимателни обаче – по-силната ви емоционалност през този месец може да предизвика бурни реакции, които да засегнат член на семейството.

Здраве

През тази година не се очертават сериозни рискове за здравето ви, тъй като няма да сте подложени на кой знае какво напрежение. Имайте си едно наум в средата на януари, когато има известна опасност от злополуки и инциденти. За да ги избегнете, не се пренапрягайте с физическа работа или упражнения, не шофирайте ядосани и не участвайте в сблъсъци. През август бъдете по-внимателни към здравето си – отново не бива да се изсилвате физически и да прекалявате с работата. Ще имате енергия, което е чудесно, но не е препоръчително да работите до изнемога. Тогава ще е чудесен момент да се погрижите за храненето си и да направите положителни промени в начина си на живот.

Качества на Овен
  • Елемент Огън
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
  • Щастливи числа 1, 8, 9
  • Ден Сряда
  • Сезон Пролетта
  • Цвят Червен
  • Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти