Хороскопи
2020

През 2020 г. ще имате възможността да направите така, че животът ви да тече по-леко и по-приятно в сравнение с 2019-а, която за много от вас беше година, изпълнена с предизвикателства. Ще успеете да се отърсите от грижи, да разрешите някои проблеми и най-накрая да намерите изход от трудна ситуация, в която сте попаднали. Има обаче един ключов момент: да осъзнаете, че от вас зависи да постигнете всичко това –  да го направите вие, а не да си мислите, че ще стане ей-така, от само себе си. Може би трябва да извършите някаква промяна, да преподредите приоритетите си, да смените подхода. Ако свършите своята част от работата, ще имате и допълнителна подкрепа, тоест ще получите онова, от което се нуждаете, за да преодолеете всяко предизвикателство. През тази година ще е особено необходимо да се грижите повече за себе си и да не допускате изпълнението на задачи и отговорности – в работата и към близките ви – да бъде за сметка на вас самите. Грижете се за здравето си и си осигурявайте онова, от което имате нужда, защото в противен случай има риск да се огънете под натиска на всички онези „трябва да свърша това и това...”, без значение дали някои изисква тези неща от вас или вие сами си ги налагате. Не се оправдавайте с работа, с липса на време или с нещо друго – ако пренебрегвате себе си, ще повлияете неблагоприятно и на работата си, и на взаимоотношенията си, а най-вече на психиката си. Ако имате нужда от каквото и да било помощ, не се колебайте да я потърсите – така дните ви ще стават по-приятни и ще имате време за повече стимулиращи ви занимания.

Кариера и финанси

През 2020 година ще имате повече работа и отговорности – както беше и през изминалата 2019-а. Не се опитвайте да вършите всичко сами, защото рискът да се претоварите ще е голям. Ако имате подчинени, делегирайте им повече права и разпределяйте задачите между тях. Ако пък някой друг ви дава задачите, искайте помощ, в случай че не успявате да се справите с тях. Годината е подходяща за стартиране на нови проекти и започване на собствен бизнес – ако имате подобни намерения, най-добре ще е да се активизирате още през януари-февруари, най-късно през април. Януари ще е много силен период за вас по отношение на работата и бизнеса, така че още в първите дни на месеца планирайте целите си за годината или реорганизирайте работния процес така, че да гоните да постигнете по-добри резултати. Срещите и разговорите ви през този месец ще са много успешни – за каквото и да преговаряте, ще може да постигнете разрешение във ваша полза. Финансовите ви резултати също ще са добри – ако имате нужда от средства, ще ги получите. През март се очертава звездните влияния също да са особено подкрепящи за вас – ще постигнете значителен прогрес, ако действате смело, с мисъл и стратегия. През този месец ще имате шанса наистина да се справите със старите проблеми, а също и да започнете да изграждате нещо ново. През май и юни се старайте да сте по-гъвкави – и в преговори, и в общуването с колеги и партньори. Нежеланието ви да се нагаждате към обстоятелствата и околните може да ви създаде трудности – не сключвайте нови делови партньорства през тези месеци. През лятото и есента – докъм средата на ноември – ще има период на затишие, в който най-добре ще е да работите по текущи проекти и задачи. Във ваша полза ще е да приключите недовършени дела, особено финансови.

Любов и взаимоотношения

През 2020 г. може да се наложи да полагате усилия, за да поддържате хармонията в отношенията с най-близките си хора. Има известен риск да ги пренебрегвате заради служебни ангажименти или някакви ваши си грижи. За да не се усещат изолирани и игнорирани човекът до вас или децата ви, общувайте повече с тях – питайте ги как се чувстват и от какво имат нужда. Разбира се, вие също споделяйте с тях за своите потребности и желания. Така няма да се трупа недоволство и да се раздалечавате едни от други. Годината е благодатна за установяване на по-сериозни отношения – ако имате връзка, тя може да се задълбочи през 2020-а и да се скрепи по някакъв начин.

Здраве

През 2020 г. ще е добре здравето да попадне сред основните ви приоритети. Това не значи да се вманиачавате, а просто да се вслушвате в гласа на тялото си, да му давате достатъчно сън и почивка, да се храните умерено и по-здравословно. Колкото и да сте натоварени, не позволявайте това да бъде за сметка на здравето ви, защото организмът ви може веднага да реагира с някакъв симптом. През 2019 г. при много от вас се отключиха някои здравословни проблеми, но хубавото е, че през 2020 г. те може да бъдат преодолени или поне облекчени. За да се случи това обаче, трябва да откриете къде сте се пресилили, преминали някаква граница или сте изгубили мярката. И най-важното: грижете се повече за себе си, разрешете онези проблеми, които може да уредите, не контролирайте онова, което не зависи от вас. Причина за здравословни проблеми през 2020 г. може да бъдат както прекаленото напрежение – работите усилено или тренирате прекалено много, така също и обездвижването. Ето защо във ваша полза ще е да се стремите към златната среда.

Качества на Козирог
  • Елемент Земя
  • Характеристика Кардинален, женски, пасивен
  • Планета Сатурн
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог, Дева
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Везни, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Черен
  • Камък Оникс, сапфир, малахит, тигрово око, черна перла

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти