Хороскопи
2021

През тази година много от вас ще си отдъхнете от всички онези тежести – къде здравословни проблеми, къде служебни трудности, къде семейни несгоди – които ви се струпаха през изминалите две-три години. Родените в третата декада на знака (10–20 януари) за съжаление все още ще се намирате под действието на по-тежки астрологични влияния, които ще ви подтикват да оставите някои неща от миналото зад гърба си и да извършите една дълбока, но не особено лесна вътрешна промяна. Дори и вие обаче може да усетите известно облекчение, защото най-тежкото вече ще е минало – поне откъм външни събития. Ако през изминалата година сте започнали да градите нещо ново или сте се изявили по нов начин, през 2021 г. ще можете да продължите напред и да затвърдите постигнатото. Онези, които учихте, сега ще имате възможност да приложите наученото; тези, които започнахте нова работа, ще постигнете напредък и заслужено признание, включително и финансово. Ако обаче продължавате да циклите на едно място, през тази година ще зачестят сигналите, че трябва малко да се разчупите и да промените нещо. Не се вторачвайте толкова в реалността, и то най-вече в негативната й страна – шанс за подобрение и изход от сложни ситуации има, но той е извън рамката, в която сами сте се поставили. Онзи глас, който уж ви предпазва от грешки и опасности, е всъщност гласът на страха, който ви държи в застой. Не му позволявайте да ви ръководи и оставете живота си на онази своя по-висша част, която знае кое е най-доброто за вас и е наясно, че „начин и изход винаги има”.

Кариера и финанси

През 2021 година ще можете да продължите начинанията, започнати през изминалите две години, и да затвърдите постигнатото. Вероятно през тази година ще дишате по-леко и ще успеете да забележите някои възможности, които преди сте пропуснали. Ако не сте удовлетворени на мястото, на което работите, замислете се дали изобщо сте на своя път. Ако не е така, през тази година има шанс да направите завой. Темата за парите ще излезе на дневен ред при много от вас – сигурно ще имате известни притеснения, но и решение ще се намери – начин за изкарване на допълнителни доходи например. Умувания и разговори по тази тема ще има още през януари или началото на февруари, а изясняване се очертава към началото на март. През този месец може да получите полезна информация във връзка с работата ви, възможност за допълнителни доходи, а ако имате бизнес – ще сключите добра сделка. През май и юни ще има събития с доста решаващо влияние върху работното ви всекидневие. Възможно е също да се окажете изправени пред някаква дилема, която към края на май или най-късно през юли ще намери разрешение. От юли до средата на октомври може да има известно забавяне и отлагане на някои проекти, което за едни ще е добре дошло, за други ще е изнервящо, но така или иначе периодът е такъв. От края на октомври отново ще имате зелена светлина да сте по-дейни и целенасочени – резултатите ще бъдат налице.

Любов и взаимоотношения

Предходните 2–3 години бяха тест за много неща в живота ви. Ето защо, ако след този период сте със същия партньор, твърде вероятно е да сте преминали теста и да продължите заедно напред. Много важно условие за чудесни и пълноценни отношения през 2021-ва е добрата и открита комуникация. Всъщност, това условие винаги е важало, но през тази година темата за общуването ще е особено силно изразена – ако такова няма, трудно може да се говори за истинска връзка. Забравете контрола като средство за получаване на онова, което искате – с тази стратегия ще се провалите с гръм и трясък. Разберете каква е гледната точка на другия човек, проумейте защо постъпва по определен начин – това ще помогне да преодолеете някои несъгласия помежду ви. Необвързаните имате добри шансове за нова любов през тази година – особено през януари, юли и август.

Здраве

2021 ще бъде по-благоприятна от предходните години, що се отнася до здравето и жизнеността ви. Ако имате хронични проблеми, те едва ли ще изчезнат от само себе си, но сега бихте могли да откриете и някои по-меки методи за повлияване – като лечение с билки или хомеопатия например. Нови здравословни проблеми е малко вероятно да възникнат. При родените между 13 и 20 януари положението ще е по-сложно. Ако има нещо, което ви тормози – проблем с партньора/партньорката или на работното място, но вие си траете, има риск напрежението да се натрупа и оттам да се развие здравословен проблем. Не го допускайте – по-добре да изгубите нещо материално, отколкото да страдате вътрешно и да навредите на тялото си. Прекаленото преследване на кариерата също може да доведе до здравословен проблем – заради голямото натоварване и възможността да излезете от равновесие.

Качества на Козирог
  • Елемент Земя
  • Характеристика Кардинален, женски, пасивен
  • Планета Сатурн
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог, Дева
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Везни, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Черен
  • Камък Оникс, сапфир, малахит, тигрово око, черна перла

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти