Хороскопи

2023

През 2023 г. ще имате много приятни преживявания и щастливи събития, като голяма част от тях ще касят личния ви живот и семейството. За разлика от други години, в който е трябвало да полагате повече усилия и да преодолявате предизвикателства, през тази всичко ще се случва с по-голяма лекота. За да стане наистина така обаче, трябва да спрете да се тревожите и да мислите малко по-позитивно. Отпуснете се и ще видите, че по този начин всичко се нарежда и то по-добре. Опитайте се да правите повече неща, които са ви приятни и ви носят удоволствие – така ще увеличите радостта в живота си, а и нищо чудно да се появи интересна нова възможност – романтична или професионална. Годината е много подходяща да направите подобрения в дома си, да смените жилище или да си купите нов дом. Някои от вас може да създават собствено семейство през тази година, а ако вече имате такова, то да се увеличи с още един член. Акцентът на годината е върху личния живот, но ако все пак сте по-настроени на работна вълна, добре би било през тази година да започнете някакво обучение, което би ви било от полза за професионалното или за личностното ви развитие. В случай че сте по-творческа личност, в месеците от май нататък бихте могли да реализирате своя идеи. Ако сте родени в дните 17-20.01., за вас 2023-та е година на приключване на нещо старо. Възможно е нещо да си отиде от живота ви. Опитайте се да превъзмогвате страховете си и да не се вкопчвате в хора и ситуации – така или иначе няма да имате кой знае какъв контрол върху тях.

Кариера и финанси

Работата ще върви по-леко през тази година, без трусове и спадове. Във финансов план също ще бъде спокойна. Ако в миналите 2-3 години сте имали финансови проблеми, има изгледи сега положението ви да се подобри. Подходящо е също да стартирате нови проекти, особено самостоятелни бизнес начинания. Ако сте родени в дните 17-20.01., при вас може да има по-големи обрати в работен и финансов план. Внимавайте да не се забърквате в интриги и не правете нищо незаконно – скритото ще излезе бързо наяве. През януари може спокойно да си дадете повече почивка и няма нужда да се напрягате – така или иначе годината ще започне забавено. През февруари ще имате благприятни обстоятелства, които ще ви се отразят добре материално. През април някои промени в личен план ще повлияят и на професионалния ви живот. След 19.05. е подходящо да започнете нов проект или просто да се разработите по-активно, още повече че периодът юни-юли е особено благодатен за работата ви. От 20.07. до към средата на септември е добре да сте по-внимателни по финансови въпроси и да изчистите стари задължения. Не взимайте заеми и кредити в този период. Октомври бележи ново начало в професионален план, което значи, че може да поискате да смените работа или да получите предложение за нова позиция. Дори конкретната реализация да не стане в тези месеци, семенцето ще бъде посято и промените ще се разгърнат в близко бъдеще. Гледайте да свършите важните дела до средата на декември, за да не се окажете с куп задачи по празниците.

Любов и взаимоотношения

2023-та е благодатна година за нова любов, за създаване на семейство и нов дом, за забременяване и раждане. За сватба или преместване в ново жилище все пак избягвайте периода 20.07. – 16.09., който е неблагоприятен за подобни значими промени. Хубав месец за романтика е март, а за сериозно обвързване – май. По-голям стрес във взаимоотношенията ви ще има около 08.10. – тогава има повишен риск от противопоставяне и конфликти, както и от по-борни емоционални реакции от ваша страна или от страна на парньора.

Здраве

През 2023 г. няма допълнително напрежение, което да се отрази на здравето ви. Използвайте този период, за да се погрижите за себе си и да направите някои промени в начина си на живот, който да повлияят добре и на психиката, и на тялото ви. Изключение правят родените в дните 17-20.01. – при вас може да има повече стрес, така че си правете профилактични прегледи и проверявайте по-обстойно възникнали симптоми. Уязвими са костите, ставите, зъбите и кожата. За вас би било полезно да направите и някаква детоксикация на организма.

Качества на Козирог
  • Елемент Земя
  • Характеристика Кардинален, женски, пасивен
  • Планета Сатурн
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог, Дева
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Везни, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Черен
  • Камък Оникс, сапфир, малахит, тигрово око, черна перла

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти