Хороскопи
2020

През 2020 година няма да сте фокусирани толкова върху външните събития, колкото в емоционалния си свят. Възможно е да изпитвате усещане, че всичко се случва по-бавно, отколкото ви се иска, дори да чувствате, че сте изпаднали в състояние на застой. Това няма да е точно така обаче – промени ще се случват, но те ще се извършват по-скоро на вътрешно ниво. Ако през тази година професионалният ви живот „забива” на място, а социалният ви кръг е по-стеснен, това е нормално. Скуката не се отразява добре на вашия знак обаче – вместо да се измъчвате, че не ви достигат достатъчно свобода и възможности да правите най-различни неща, концентрирайте се върху настоящето и вижте как бихте могли да извлечете максимума от онова, което животът ви предлага в момента. Да се адаптирате към обстоятелства, които не са ви особено приятни и по някакъв начин ви възпират, а в крайна сметка намерите вътрешна хармония – това ще е предизвикателството за вас през 2020 година. Успеете ли да го направите, ще видите, че там, където сте, ще откриете дори нещо ценно, което ще ви е от полза в бъдеще. За някои представители на знака годината ще е под знака на наистина дълбока трансформация – може да има събития и преживявания, които напълно да променят както представите ви за самите себе си, така и нагласата ви към живота. Възможно е да скъсате с нещо от миналото, към което сте се привързали, но вече не ви е необходимо. Знайте, че онова, срещу което ще трябва да се изправите през тази година, са страхът и вкоренените модели на поведение, които не работят във ваша полза. Представяйте си, че сякаш сте в класна стая, в която се учите да преминавате през онова, от което ви е страх – успеете ли да прецените преживяванията си и да пуснете онова, в което сте се вкопчили, ще излезете по-силни от периода.

Кариера и финанси

С малки изключения тази година не е особено подходяща да преследвате идеи за напредък в кариерата и да извършвате кой знае какви промени. Нека това не ви отказва да следвате амбициите си – работете по онова, което сте подхванали, правете си планове за бъдещето, а за големите успехи ще дойде подходящият момент. Темата за финансите обаче ще бъде на дневен ред при много от вас, като най-вече ще е свързана с общите пари – в семейството или в бизнеса, или с парите на друг човек – примерно на партньор. Възможно е по такива въпроси да си имате грижи, но и подкрепа – в един момент всичко ще приключи благополучно и толкова необходимите ви пари ще потекат. Годината е подходяща да правите добре обмислени инвестиции, дълготрайни вложения, а ако имате собствен бизнес – да го развиете, като вложите в него допълнително средства. Ще имате подкрепа и плановете ви ще се осъществят, но следва да се заредите с търпение – ще има периоди на забавяне и известни спънки. Добре ще е да сте малко по-предпазливи във финансовите си начинания и да съобразявате кога да предприемете някакво действие и кога не. Щом нещо не се получава, просто спрете и изчакайте по-подходящ момент. Например, през периода от средата на февруари до средата на март лесно може да се подведете да дадете пари за нещо и после да съжалявате. Важните финансови решения ще назреят през пролетта, но отново ще ви е необходимо време и търпение докато бъдат реализирани. Ако искате бизнесът ви да се разраства и да влагате пари в нови проекти, не го правете в периода от средата на септември до средата на ноември – усилията ви може да отидат напразно.

Любов и взаимоотношения

2020 ще е важна година за вас в любовен план, като ключови месеци ще са май и юни. Тогава бихте могли да преосмислите връзката с човека до себе си или поведението си към него/нея. През този период няма да е благоприятно да започвате нова връзка или да сключвате брак, тъй като преживяванията тогава ще имат връзка с миналото. Както и да оценявате отношенията с партньора/партньорката или с близки приятели – основното, за което ще трябва да разсъждавате, е как се отнасяте към себе си. Възможността, която ще се открие пред вас през 2020 г., е да осъзнаете доколко цените себе си – личността си, качествата си и талантите си. Може да използвате взаимоотношенията си за огледало – ако образът там не ви харесва, тоест ако околните не се отнасят с вас добре, това е вашият шанс да възстановите връзката със самите себе си и да се уважавате повече. Онези представители на знака, които сте открили подходящия човек и искате да имате дете, през тази година ще получите подкрепа от звездите. Подходящо е също да си купите дом заедно с друг човек (с уговорката да се съобразявате с посочените по-горе ограничения, в частта за финансите).

Здраве

През 2020-а не се очертава да възникнат някакви по-сериозни рискове за здравето ви. Тъй като за някои годината ще бъде наситена с повече емоции, старайте се да споделяте и да изразявате тези чувства, за да не се натрупват и да не влияят негативно на здравето ви. Писането е една чудесна форма на терапия за вас в такива случаи.

Качества на Близнаци
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Подвижен, двойствен, стерилен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Водолей, Лъв
  • Неблагоприятни партньорства Дева, Риби, Стрелец, Скорпион
  • Щастливи числа 2, 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Светло жълто
  • Камък Ахат, Берил, Кехлибар, Златист топаз

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти