Хороскопи

2023

През 2023 г. събитията ще ви подтикват към изяви и творчество. Ако в други периоди сте били по-разпилени или не сте били сигурни какво точно да правите, то сега ще съберете енергията си, ще я канализирате и ще получите възможност да създадете и изградите нещо, което е плод на вашите таланти и усилия. Така че следвайте музата и вижте накъде ви насочва животът – събитията ще ви подскажат кое е важното към момента и за какво да се потрудите. Ключов месец за творчество е октомври, когато може да се роди нова идея или да завършите дългосрочен проект. Ако важното за вас през тази година е семейството, имате добри предпоставки за раждане на дете през годината. Родените в интервала 21-29.05. ще трябва да полагат повече усилия. Може да имате повече отговорности както към други хора, така и във връзка със собствените си цели и проекти. Някои може да получат повишение в работата или да създадат собствен бизнес, което също ще бъде свързано с по-голямо натоварване. Хубавото при вас обаче е, че благодарение на всички положени усилия ще израстнете и ще постигнете стабилност. Родените в периода 12-19.06. ще се радват на повече лекота, но може да се чувстват на моменти объркани и дезориентирани – да не знаят какво точно искат, да се колебаят и дори да изпадат в известни самозаблуди. Ако сте от тази група, не се насилвайте, за да си изяснявате нещата – мъглата ще се разсее, но тази година положението е леко неопределено. За останалите от знака годината е по-спокойна, но и не предразполага към кой знае какви промени.

Кариера и финанси

През 2023 г. ще жънете плодовете от свършеното през изминалите години в сферата на кариерата. Ако сте развивали способностите си и сте на точното място, сега ще затвърдите авторитета си и ще имате финансова стабилност. Работете в тази посока и надграждайте – не е подходящо да сменяте напълно курса или да предприемате големи рискове, застрашаващи сигурността ви. Ако сте родени в периода 12-19.06., бъдете внимателни във финансовите дела. Липсата на концентрация и някои неправилни преценки може да ви подтикнат към действия, за които после да съжалявате. Ако не сте сигурни за нещо, по-добре не се въвличайте – особено през март, август и декември. През януари си свършете старите задачи и отложете всякакви нови начинания за февруари, който е благоприятен месец за работа и бизнес. През април ще срещате подкрепа в начинанията, така че общувайте по-активно и търсете съмишленици. През май може да имате някои финансови проблеми – действайте практично и уредете старите сметки. Юни е подходящ месец за нови начинания – след 18.06., а през юли по-добре не насилвайте нещата, защото така или иначе ще срещате повече пречки. През август е във ваша полза да не взимате важни решения, защото може да не са правилни. Изчакайте да мине средата на септември, когато ще имате повече яснота. Септември и октомври са чудесни месеци за творчество и работа по важни проекти – ще видите резултатите от усилията си. Не оставяйте важни задачи и много работа за след 14.12. – ще ги свършите по-трудно.

Любов и взаимоотношения

2023 г. е подходяща за сериозно обвързване и създаване на семейство, ако имате човек до себе си – най-вече за родените в периода 21-29.05. Може би ще има някои препятствия пред вас или страхове, но в крайна сметка ще изградите бъдещото семейство на здрави основи (все пак избягвайте да сключване брак или да започвате съжителство в периода 23.07. – 16.09.). Ако вече сте обвързани, може да създадете дете или да имате повече отговорности около децата или възрастни родители. Родените в периода 12-19.06. може да имат нова тръпка или да са напълно омаяни от стара любов, но тук съществува известен риск да не преценявате много добре човека, който е обект на чувствата ви, и да подхранвате илюзии. Добри възможности за нова любов има през април и през октомври-ноември.

Здраве

През януари рискът от инциденти е повишен при вас, особено ако се пресилвате или напирате нещата да се развиват така, както вие искате. В случай че сте родени в периода 21-29.05., внимавайте с натоварването – дори работата да ви носи удоволствие, може да прекалите и да изтощите тялото и психиката си. Обърнете внимание на дихателна система, опорно-двигателна система (особено раменете, ръцете и китките), както и на здравето на зъбите си. Хубаво е да правите упражнения за гъвкавост, например йога или пилатес. Родените в интервала 12-19.06. може да усещат спад в енергията и липса на мотивация – това е нормално, така че не се напрягайте излишно и се съобразявайте с възможностите си. При вас е възможно и имунитетът да е понижен, така че направете нещо, за да увеличите съпротивителните си сили.

Качества на Близнаци
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Подвижен, двойствен, стерилен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Водолей, Лъв
  • Неблагоприятни партньорства Дева, Риби, Стрелец, Скорпион
  • Щастливи числа 2, 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Светло жълто
  • Камък Ахат, Берил, Кехлибар, Златист топаз

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти