Хороскопи
2019

2019-а за вас може да не се окаже толкова наситена със събития и промени година, но това не означава, че ще скучаете. Много от вас ще се ориентирате по посоката на придобиване на нови знания, на някакъв вид самоусъвършенстване – личностно, духовно или в професионалната област. Ще придобиете полезен опит благодарение на пътувания – много вероятно и зад граница, което без съмнение ще ви осигури така желаното разнообразие. Казано накратко, ще усвоявате нови знания и ще трупате опит, които ще ви бъдат полезни през следващите години. Така че усетите ли в себе си желание да продължите образованието си, да посетите лекция или да се отправите на пътешествие, последвайте порива – Вселената ще ви подкрепи. В година като тази, когато ще бъдете подложени на по-малък стрес, спокойно може да обърнете внимание на себе си и да отделите повече време за своите хобита и интереси. Възможно е също да осмислите някои минали събития и вече на спокойствие да разберете защо са се случили  – в резултат на това нищо чудно да започнете да гледате по-философски на нещата. Такива периоди на осмисляне на миналото и подготовка за бъдещето са много важни, защото правят човека по-мъдър и, съответно – способен да се справя с по-голямата динамика във всеки един период. Пътувайте колкото може повече, учете чужди езици, възползвайте се от всяка възможност за развитие – ако следвате тези препоръки, годината ви ще бъде интересна и изпълнена с позитивни емоции, знания и прозрения.

Кариера и финанси

През 2019 година темата за парите ще излезе на преден план при вас. Какво ще е финансовото ви състояние ще зависи много от това дали използвате правилно способностите си. Ако до тази година сте циклили на едно място, възможно е в един момент да се изправите пред финансови трудности. Вместо да се поддавате на тревоги и лишения, направете нещо. Потърсете си по-добра работа или поискайте увеличение на заплатата, вижте дали не е възможно да се преквалифицирате. През тази година е много удачно да искате повече от живота, но, за да го получите, първо трябва да повярвате, че е възможно. В професионален план годината ще е благоприятна за вас заради повишените възможности за развитие и финансово подобрение. Такива удобни случаи може да се появят още през януари или февруари. Предприемайте тогава новите начинания, за да ги доведете до успешен край. Март е за довършване на стари неща и не е много разумно тогава да се сключват сделки и да се занимавате с финансови въпроси, но пък месецът ще е доста благоприятен за хората на изкуството – заради прилива на вдъхновение. През април ще бъдете наистина много дейни и ще имате голяма енергия. Май е месецът на смелите решения, така че нищо чудно да се впуснете импулсивно в действие. През лятото на преден план ще излязат парични въпроси, свързани с някаква придобивка. След средата на юли и докъм началото на август ще е по-добре да оставите за малко външните активности и изяви и да се концентрирате върху интересите и хобитата си. Възможно е точно през този период да се върнете към нещо, което обичате, но сте позабравили, да преоткриете у себе си някаква дарба или да съзрете нова. Това е много важен период и по посока на ученето и намирането на подходящия учител, лектор или образователна институция. След като посоката е зададена, от есента вече ще може да я следвате уверено – пътят пред вас ще е чист и няма да срещате големи препятствия.

Любов и семейство

Почти сигурно е, че през 2019-а няма да ви липсват любовни преживявания, като крайният резултат зависи от етапа, на който се намирате и какво търсите в любовта. Може да започнете нова или дори да се впускате в повече от една авантюра. Периодът обаче ще е много благодатен и за сериозно обвързване, така че нищо чудно да намерите сродната си душа или да се решите на съвместно съжителство или брак. А онези от вас, които вече имате партньор, ще имате чудесната възможност да подобрите взаимоотношенията си с него/нея. Това ще стане благодарение на искреното общуване, а позитивните преживявания и пътуванията през тази година също ще спомогнат за заздравяване на връзката ви. Януари е много благоприятен месец за любов, особено за нови запознанства. През април ще бъдете подвластни на заблуди – може да си въобразите, че някой е подходящ за вас, а после да се окаже, че сте го гледали през розови очила и реалността е съвсем друга. Прекрасен месец за любов и романтика е юни, тъй като тогава ще притегляте с лекота вниманието на околните и ще се чувствате по-привлекателни.

Здраве

През 2019-а не се очаква да има рискове за здравето ви, което не значи да злоупотребявате с вредни храни и вещества и да не се грижите за тялото си. Напротив, точно в година като тази може да си обърнете по-голямо внимание и да изградите добра основа за по-здравословен живот. Добрите навици и положителните промени в начина ви на живот ще подсигурят по-доброто ви здраве в бъдеще.

Качества на Близнаци
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Подвижен, двойствен, стерилен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Водолей, Лъв
  • Неблагоприятни партньорства Дева, Риби, Стрелец, Скорпион
  • Щастливи числа 2, 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Светло жълто
  • Камък Ахат, Берил, Кехлибар, Златист топаз

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти