3-те зодии, които пазаруват най-много по празниците

зима жена коледа уют
Снимка: Istock

Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а това означава, че е време за купуване на подаръци, с които да изненадаме близките си хора.

Има зодии, които обичат да харчат пари и да пазаруват. Има и зодии, които обожават празниците.

Но какво става, когато си падате и по шопинга, а и обичате духа на Коледа? Е, днес ще ви разкрием кои точно за онези зодии, на които им доставя най-голямо удоволствие да подготвят изненади и да намират специални находки през този празничен сезон.

мода зима бяло
Снимка: iStock

Лъв

Вие определено обичате да се глезите и шопингът е не просто нужда, но и начин на живот. Тази година определено ще пазарувате доста по празниците... И то най-вече чудни подаръци за самите вас.

Водолей 

Водолеите обичат да даряват радост и да виждат щастието в очите на хората. Ето защо тази година те ще се постараят да дарят близките си със страхотни подаръци и няма да пестят време и средства за целта.

Близнаци

Продължавате неуморно да търсите изгодни предложения в онлайн магазините през следващите седмици. Имате списъци с покупки, трябва да поръчате храна за празничните трапези, но всичко това ще ви носи голямо вълнение и ще ви зареди положително.

 

Вижте още за 2020 година:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти