Разкошни в червено и бяло: Кейт Мидълтън и Меган Маркъл размениха целувка и отново опровергаха слуховете

Кейт и Меган
Снимка: Getty

Деня на Общността на нациите събра на едно място Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които освен че изглеждаха ослепително, още веднъж разсеяха слуховете за вражда помежду си.

Вчерашният празник беше по-специален, тъй като Общността на нациите отбеляза 70-тата си годишнина. За службата в Уестминстърското абатство херцогините пристигнаха отделно, но фотографите уловиха как двете се поздравиха с целувка по бузите и не криеха усмивките си.

Кейт и Меган
Снимка: Getty

Кейт и Меган
Снимка: Getty

Вижте още снимки от деня в галерията >>>

На смело червено палто с копчета и шапка в същия цвят беше заложила Кейт Мидълтън. Визията ѝ беше завършена с чантичка и обувки в сиво.

Кейт и Меган
Снимка: Getty

Меган Маркъл се появи изцяло в бяло: с рокля Victoria Beckham с принт, вдъхновен от 70-те, от последната колекция есен/зима, палто и шапка. Херцогинята на Съсекс беше избрала аксесоари в зелено.

Кейт и Меган
Снимка: Getty

На същия цвят Меган заложи и за друг свой ангажимент по-рано същия ден. За събитие, което честваше канадското общество в Лондон и Великобритания, херцогинята беше облечена с разкошно зелено палто Erdem с бродерии в стил от 50-те, рокля в същия цвят и любимите си черни обувки Aquazzura. 

Кейт и Меган
Снимка: Getty

Меган Маркъл си припомни годините, прекарани в Канада, при срещата с млади хора от различни сфери и деца, на които помогна да приготвят крем карамел.

Вижте още снимки от деня в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти