Защо Кейт Мидълтън отказа чадър в дъжда, а принц Уилям дава съвети за красота?

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха вчерашния ден в Блекпул, а дъждът не попречи на тяхното настроение и външния им вид.

Двойката посети балната зала в Блекпул Тауър, където се провежда британското танцово шоу “Strictly Come Dancing”, а по-късно гостуваха на още места, за да вземат участие в дискусии за предизвикателствата в града и промените, в които се инвестира.

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Хари посетиха и местния Рево Парк, който доскоро е бил място, известно с употребата на наркотици. Паркът вече е обновен и насърчава дейности като градинарство.

Вижте още снимки в галерията >>>

Стотици жители на Блекпул чакаха в дъжда, за да зърнат кралската двойка. Според кралския кореспондент Емили Андрюс херцогинята любезно отказала чадъра, който охраната ѝ предложил, за да не препречва погледите на хората, докато се разхожда сред тях.

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Снимка: Getty

Уилям беше дочут да говори с баща, пред когото призна, че не е добър в правенето на прически на принцеса Шарлът. Според сп. “People” херцогът е казал: „Никога не се опитвай да правиш опашка. Кошмарно е“, и „Мога да правя опашка, но въпросът е там, че нямам достатъчно коса, на която да се упражнявам.“

Херцогинята отново беше заложила на зелен цвят с палто Sportmax, рокля Michael Kors и чантичка Manu Atelier. Елегантната визия на Кейт Мидълтън беше допълнена от ботуши Michael Kors с висок ток и до коленете и шал в черно.

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Снимка: Getty

Вижте още снимки в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти