Меган Маркъл получи бебешки подаръци в синьо. Дали не чакат момче?

меган маркъл
Снимка: Getty/Guliver

Преди няколко дни, както повеляват традициите зад Океана, приятелките на Меган й организираха бебешко парти.

Обратно на нашите традиции, при които за бебето не се купува нищо преди да се роди (доста непрактично поверие, предвид нуждата да има всичко необходимо за бебето), в Америка правят обратното.

Там приятелките се събират и подаравят най-необходимото за бъдещото бебе, обсипват майката с положителна енергия и прегръдки и чакат спокойно бебето да дойде на бял свят.

Когато дойде време за бебешко парти, полът на бебето вече се знае и гостите подаряват съответните по цвят дрешки и принадлежности.

меган маркъл
Снимка: Getty/Guliver

Ето защо големият син пакет, който носеше една от приятелките на Меган в Ню Йорк разбуни духовете от единия до другия край на света или поне сред онези, които живо се интересуват от живота на кралското семейство.

Комедийната актриса Абигейл Спенсър е отишла на партито на Меган с торба, от коят се подавали опаковани в синьо подаръци.

Дали тази нейна непредпазлива стъпка не издава една от най-добре пазените тайни в кралското семейство – какъв е полът на бебето?

Честно казано, ние изобщо не можем да си представим какво да е мълчиш девет месеца и да не се издадеш по никакъв начин момченце ли чакаш или момиченце.

Самият принц Уилям имаше проблем с пазенето на тайната, когато чакахме принц Луи да се роди. Припомнете си тук >>>

меган маркъл
Снимка: Getty/Guliver

Сега ни остават само два месеца докато разберем дали синята опаковъчна хартия е била подсказва или напротив – за заблуда на противника, т.е на журналистите и папараците ;)

Меган Маркъл "отскочи" до Ню Йорк за тайно женско парти с приятелките си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти