Приятелите на Меган Маркъл говорят: тя няма стилист и готви вкъщи

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Макар вече да е част от кралското семейство, приятели на Меган Маркъл твърдят, че тя не е никак променена. След няколко месеца спекулации за поведението на херцогинята и враждата ѝ с Кейт Мидълтън няколко близки на Маркъл споделят анонимно за отношенията си с бившата актриса след сватбата ѝ.

Един от неназованите източници на “Entertainment Tonight” казва, че приятелството му с Маркъл е същото, както преди, и опровергава слуховете за капризите ѝ. „Тя винаги е била позитивна и грижовна. Сега не е различен човек или „трудната херцогиня“, както я представят в пресата. Разстройва ни, когато четем такива неща, защото са напълно изфабрикувани и неверни“, разказва той.

Като едно от тях приятелите на Меган определят слуховете за обтегнатите отношения с Кейт Мидълтън. За предаването “Good Morning America” друг близък споделя за отношенията с бащата на херцогинята Томас Маркъл. Според източника Меган е изпратила писмо до него с думите, че го обича, и молбата да не я представя като жертва на кралското семейство, за да може да възстанови връзката си с него.

Един от анонимните приятели споделя и подробности около външния вид на Меган: „Тя няма стилист. Странно е, че хората твърдят обратното. Меган определя визията си. Гримира се сама, с изключение на сватбения ден. Тя самостоятелно избира как да изглежда по време на ангажиментите си.“

Меган Маркъл
Снимка: Getty

От източника става ясно, че херцогинята пише и голяма част от речите си, а освен това и готви за своя съпруг и приятели. Друг близък на херцогинята признава пред “People”, че всички приятели на Меган са посетили вилата им: „Малка е, но тя я e направила уютна, но впечатлението за начина ѝ на живот и действителността са две различни неща. Мег готви за себе си и Хари всеки ден.“

Меган Маркъл Ирландия
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти