Необикновената история на edna холивудска двойка, която се сгоди след третата среща и се жени този уикенд

Приянка Чопра и Ник Джонас
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Изминалата месеци бяха богати на холивудски годежи, някои от които не успяха да прераснат в брак. Сред тях обаче не е този на актрисата Приянка Чопра и музикантът Ник Джонас, чиято сватба предстои този уикенд.

В предстоящия брой на списание “Vogue” бъдещите младоженци разказват повече за своята любовна история, която се развива като на кино.

Двамата се запознават през 2017 г. по време на традиционното парти след „Оскар“-ите, организирано от изданието “Vanity Fair”. Oще тогава Ник Джонас, бивш член на триото Jonas Brothers и вече със соло кариера, е запленен от прелестната индийка.

„Оставих питието си, застанах на едно коляно – това се случва пред доста хора – и казах: „Ти си истинска. Къде си била през целия ми живот?“, и то на висок глас“, разказва Джонас пред “Vogue”.

Това обаче не е съвсем първото му впечатление – в продължение на месеци преди това двамата си разменят съобщения след като Ник признава пред колега на Приянка от сериала „Куантико“ колко е възхитен от нея. Съобщението гласи: „Приянка. Е. Уау.“ „А аз не говоря по този начин“, признава Ник.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Снимка: Getty

Бъдещата двойка се среща месеци след това по време на МЕТ Гала, а актрисата го води в хотела, където е отседнала майка ѝ, за да я запознае с Ник. Актрисата тогава не е съвсем доволна как се развива ситуацията: „Разхождахме се за няколко часа. Преди да си тръгне ме потупа по гърба“, обяснява тя, а годеникът ѝ допълва, че е нямало целувка: „Майка ти беше там! Мислех, че ще е една възпитана първа вечер.“

След това двамата не се виждат в продължение на цяла година до следващата МЕТ Гала, където се засичат на червения килим. Двамата излизат още два пъти, когато 26-годишният Ник се обажда на майка си, за да ѝ каже, че ще се ожени за 36-годишната Чопра – решение, което идва след третата им „официална“ среща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The only way to do this... with Family and God. Thank you all for your wishes and blessings 🙏🏼♥️🎉

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Предложението за брак идва на остров Крит по време на пътешествие за рождения ден на актрисата. По думите на Джонас половинката му не е можела да отговори почти минута, а след това просто казал: „Ще ти сложа този пръстен, освен ако нямаш някакви възражения.“

Приянка не крие, че това, което я печели още повече, са думите на Ник, който признава колко обича нейния мироглед и онези неща, които я движат напред. „Като момиче трябва да призная, че никое момче преди не ми е казвалo: „Харесвам колко си амбициозна.“ Винаги е било обратното“, споделя актрисата пред “Vogue”.

През август тази година двойката си устрои традиционна индийска церемония, наречена рока, в чест на годежа им, на която семействата на влюбените се запознават. Повече няма как Приянка и Ник да избягват публично темата за връзката си.

В края на октомври актрисата се впусна в редица момински и други предсватбени партита, чиято завеса повдигна в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red, white and Bride!!! #Bachelorette

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

В сряда бъдещите младоженци пристигнаха в родната страна на Приянка Чопра. Очаква се сватбата да се състои през почивните дни в индийския град Джодпур. На церемонията, за съжаление, няма да присъства близката приятелка на булката – Меган Маркъл, тъй като с напредването на бременността си херцогинята вече избягва да пътува.

На снимката, която Приянка сподели в Instagram обаче, виждаме, че там вече е един от братята на Ник – Джо Джонас, заедно със своята годеница Софи Търнър („Игра на тронове“). Тридневното празненство ще включва две церемонии: традиционна индийска сватба и християнска служба, но на различни места в Двореца Умаид Бхаван в „синия град“ Джодпур, Раджастан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends.. family.. ❤️

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Изглежда, че това ще е холивудската кралска сватба на годината, която подобно на британската през май ще свърже живота на двама души, независимо от разликата във възрастта и произхода им.

В галерията вижте още снимки на двойката >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти