Двама под дъжда: лошото време не спря Меган да готви, а Хари – да играе с деца

Меган и Хари
Снимка: Getty

За втория ден от австралийската си обиколка херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха в Дъбо, където графикът им беше все така зает.

В сряда сутрин местно време Меган и Хари бяха посрещнати на летището от 150 местни ученици. Сред тях беше и 5-годишният Люк Винсент, който след като получи прегръдка от Меган, беше омагьосан от брадата на принц Хари и продължи да я гали.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Директорката на училището Ан Ван Дартел казва пред “Hello Magazine”: „Любимият човек на света за Люк е Дядо Коледа, който има брада. Затова и почеса брадата на Хари.“

При пристигането си в града Меган носеше сив блейзър от колекцията на своята приятелка Серена Уилямс, бяла риза Maison Kitsuneр, черни дънки Australian Outlander, черни ботуши J. Crew и огърлица на австралийския дизайнер Natalie Martin.

Меган и Хари
Снимка: Getty

По-късно двойката разгледа оборудване, използвано от местните въздушни лекарски услуги върху бременни пациентки. Меган сподели, че се чувства малко изморена, но бременността ѝ дотук върви добре и самата тя „се храни от адреналина“ по време на първата си обиколка в Австралия.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган Маркъл и принц Хари посетиха ферма в Маунтин Вю, а за повода херцогинята беше донесла бананов хляб, направен лично от нея. За него 20-годишната Бенита Уудли, която го оцени с 5 звезди, споделя за херцогинята:

„Тя каза, че ако ходиш на гости у някого, винаги се носи нещо, затова и така е направила. Каза, че се притеснява, че е сложила повечко банани, но хергоцът отговори, че никога не може да се прекали с тях.“

Меган и Хари
Снимка: Getty

Техни домакини бяха семейство Уудли – пето поколение местни фермери. Двойката беше впечатлена от 13-месечната Руби Каръл, на която Меган и Хари се радваха, докато пиеха чай в градината.

В края на деня принц Хари изнесе реч във Виктория парк в Дабо, с която похвали устойчивостта на местното население в справянето със сушата. 10 минути преди пристигането им обаче вече беше завалял дъжд, а когато на Хари му беше предложен чадър, принцът се пошегува: „Имам жена си.“

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган стоя през цялото време с чадър до него, предпазвайки го от силния дъжд, който все пак успя да измокри Хари.

Вижте още мили моменти с Меган и Хари от този ден в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти