Меган Маркъл засия в бяло и получи първи подаръци за бебето

Меган и Хари
Снимка: Getty

Часове след като съобщиха, че са в очакване на първото си дете, Меган Маркъл и принц Хари изпълниха първия си ангажимент в Австралия.

Всички погледи бяха върху херцогинята и нарасналото ѝ коремче. Меган носеше бяла рокля Karen Gee и обувки в неутрален цвят на Stuart Weitzman. Нейната коса отново падаше свободно, а гримът ѝ беше естествен.

Два детайла обаче впечатли наблюдателите - обеците на херцогинята и нейната гривна, които са принадлежали на нейната свекърва - принцеса Даяна.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган и Хари
Снимка: Getty

Генерал-губернаторът на Австралия сър Питър Косгроув поздрави двойката по повод щастливата новина, а херцогът и херцогинята получиха от него първите подаръци за бебето – плюшена играчка кенгуру с малко и чифт бебешки ботушки.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята бяха изненадани и с традиционните австралийски шапки акубра, които послужиха за сватбен подарък.

Меган и Хари
Снимка: Getty

През вчерашния си първи ден в Австралия Меган и Хари се порадваха на коали, гледайки ги как се хранят, и успяха да ги погалят. В зоопарка Таронга Меган беше облякла шлифер в кафявата гама върху бялата си рокля.

Меган и Хари
Снимка: Getty

След това двойката се разходи с лодка край Сидни и посети Танцовия театър Бангара, където беше направена демонстрация специално за тях. Денят приключи с обиколка на херцога и херцогинята в града, където жители и гости имаха късмета да се здрависат с тях.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Още снимки от радостния ден вижте в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти