Къде е красавицата? Никол Кидман се преобрази до неузнаваемост

Къде е красавицата? Никол Кидман се преобрази до неузнаваемост
Снимка: netinfo

Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за участието си в новата драма „Destroyer“, в която е в образа на полицейски детектив с мъчителна история зад гърба си. Филмът бе представен на Лондонския кинофестивал.
 
Носителката на „Оскар“ е заменила русата си коса с къса прическа и е с изнурен външен вид, за да изпълни ролята на Ерин Бел - детектив, чието минало продължава да го преследва години, след като се е внедрил под прикритие в гангстерска банда и е участвал в операция с опустошителни последствия.

„Почувствах се в нейния образ, имах усещането, че скърбя за нея. Помислих си, че има тревожност и обърканост в гнева ѝ, каквито досега не бях виждала на големия екран, особено в образа на жена“, каза актрисата.
 
Петдесет и една годишната Кидман не за пръв път променя драстично външния си вид за филмова роля. Никол го стори и за ролята на Вирджиния Улф в „Часовете“, за която получи „Оскар“.

Кинокритиците оцениха високо актьорската й игра в новия филм и описаха външния ѝ вид като „почти неразпознаваем“.

Снимка: netinfo

Режисьорката на филма Карин Касама поясни, че Ерин Бел се сблъсква с разкаянието, вината и срама. Коафьори и гримьори работили заедно, за да трансформират външния вид на Кидман за ролята й във филма.
 
„Разговаряхме за вредата от излагането на слънце, недоспиването, прекалената употреба на алкохол, лошото хранене и стигнахме до тази крайна версия на липсата на грижи за себе си“, отбеляза режисьорката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти