Джей Ло взриви Видео наградите на MTV и си тръгна с най-голямото отличие

Джей Ло
Снимка: Getty

Дженифър Лопез е тазгодишният носител на престижната награда Видео новатор на Видео музикалните награди на MTV, а участието ѝ на церемонията се превърна в кулминацията на шоуто.

Избирането ѝ за специалното отличие, което се връчва на музиканти с постижения във визуалното изкуство, беше обявено още в края на юли. Оттогава звездата репетира усилено за представянето си на наградите.

Джей Ло
Снимка: Getty

По време на церемонията снощи Джей Ло изнесе 10-минутно шоу, в което беше включила някои от най-големите си хитове като "Waiting for Tonight," "On the Floor," "Dance Again," "Ain't Your Mama," "Love Don't Cost a Thing" и "Get Right”.

 

@jlo обра овациите на всички по време на тазгодишните видео музикални награди на MTV. Тя грабна специалната статуетка, отличаваща цялото й видео творчество. @camila_cabello пък спечели престижната награда за най-добро видео. Този сезон по брой номинации бе американската рап-изпълнителка @iamcardib с цели 12. Пет от тях рапърката делеше с певеца @brunomars за съвместната им работа над клипа "Finesse". В крайна сметка Карди Би грабна призове в три категории, в това число и за най-добър нов изпълнител. Вижте и едни от най-интересните снимки от наградите.

A post shared by Vesti.bg (@vesti.bg_) on

В емоционалната си реч след получаване на наградата певицата сподели, че е била обсебена от кариерата си, но след раждането на своите „два малки ангела“ е искала да бъде дори по-успешна отпреди.

„Стоя тук по силна и по-добра отвсякога, затова ви благодаря, Макс и Еми. Има толкова много още за вършене и заради вас знам, че бъдещето е по-светло от всичко, което съм можела да постигна досега.“

Джей Ло
Снимка: Getty

Джей Ло не пропусна да се обърне и към своя любим – Алекс Родригез: „Ние сме като души близнаци, огледални образи един на друг. Животът ми е по-сладък и по-добър с теб, защото ме караш всеки ден да осъзнавам, че небето не е границата, Вселената е безкрайна също колкото това, което можем да постигнем заедно с любов, доверие и разбирателство.“

Джей Ло
Снимка: Getty

Дни преди голямото събитие бейзболистът сподели снимка на Джей Ло от репетициите за шоуто, а още кадри последваха и по време на празничната вечер.

 

#VMA bound @mtv @jlo @trios22 @lacarba #emme #max

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

приложение апп
Снимка: Edna.bg

приложение апп
Снимка: Edna.bg

Гледайте цялото изпълнение и речта на Дженифър Лопез тук:

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти