Задава ли се сватба №4 за Дженифър Лопес?

Дженифър Лопес Алекс Родригез брак
Снимка: Getty

Дженифър Лопес и Алекс Родригез са официално двойка от февруари миналата година, но двамата нямат намерение скоро да се запътят към олтара.

Това потвърди и самата изпълнителка като гост в предаването „Добро утро, Америка“ в понеделник. Тя призна, че нa двoйката ѝ се налага да почака:

„Правила съм доста грешки в миналото си, а сега сме зрели хора. Като възрастни ще почакаме и ще вършим нещата според собственото ни темпо.“

Малко след излизането на песента “El Anillo” (или в превод „Пръстенът“) в края на април се появиха спекулации, че с парчето певицата намеква на половинката си за брак.

По-късно тя заяви и във Вечерното шоу на Джими Фалън, че в това отношение „няма натиск“, а песента е за онзи момент, в който жените не са сигурни дали си струва да останат във връзката, дори всичко в нея да е наред.

В „Добро утро, Америка“ Дженифър Лопес още сподели, че в момента двамата с бейзболиста просто се наслаждават на етапа, в който се намират.

Дженифър Лопес Алекс Родригес брак
Снимка: Getty

„Животът ни в момента е прекрасен. Благословени сме с работата и децата ни. В момента не се нуждаем от нищо повече.“

Джей Ло е в разгара на шоу програмата си в Лас Вегас, където ѝ остават по-малко от 20 спектакъла преди финала през септември.

Дженифър Лопес Алекс Родригес брак
Снимка: Getty

Певицата спомена още, че Родригез особено харесва частта от шоуто, посветена на музикалния ѝ период “Jenny From The Block”, в която тя носи №13. Това е и номерът на бейзболиста в бившия му отбор The New York Yankees, а когато разбира, че числото е било част от спектаклите на Лопез от самото начало през 2016 г., приел това за знак.

А може би то ще изиграе и роля в бъдеща важна дата за двойката…ако някога има такава.

Още от Известни:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти