Мелани Грифит - на 61, търсеща новата любов, и с коренно различна визия (и най-вече странно лице)

Мелани Грифит - на 61, търсеща новата любов, и с коренно различна визия (и най-вече странно лице)
Снимка: netinfo

Мелани Грифит даде интервю за американското списание InStyle,в което даде любопитни подробности за отношението й към бившите й мъже.

"Обичам всички мъже в живота ми. Много съм близка с тях и не мога да си представя живота си, ако не ги бях срещнала"

Запитана и за това как е настроена към нов брак в живота си, тя споделя: "Когато си на 60 и имаш 3 деца и живееш живота, който винаги си искал, защо е нужно да се жениш? За да се влюбиш и имаш истинска пълноценна връзка, не е нужно да сключваш брак. А истинската връзка е нещо много различно от това да имаш любовник... Можеш да имаш множество любовници, но не и връзка с тях"

В интервюто Мелани се шегува и с факта, че децата й се опитват да намерят подходяща половинка за майка си, включително търсейки и в приложението Тиндър...

"Вярвам, че ще открия подходящия човек за мен. Но ако вие имате предвид някой специален, моля споделете", завършва шеговито интервюто си Мелани.

Както знаете, актрисата, чиято звезда изгря с филма "Работещо момиче", е била омъжена 4 пъти за 3-ма мъже.

Снимка: netinfo

Първият й съпруг Дон Джонсън е и този, от когото Мелани има дъщеря - Дакота Джонсън. Първият брак на Мелани с актьора продължава само няколко месеца. Но вторият им е цели 7 години - от 1989 до 1996 година.

Между тези два брака с бащата на своята дъщеря, Мелани се жени и за актьора Стивън Бауер, с когото са заедно от 1981 до 1989 година. От тази връзка се ражда и синът й Александър Бауер.

През 1996 година Мелани сключва брак с Антонио Бандерас, който бе нейна половинка в продължение на 19 години. С Антонио ги свързва дъщеря им Стела Бандерас.

Снимка: netinfo

Ние пък забелязахме, че Мелани Грифит изглежда доста различно отпреди, в началото на кариерата й, особено в лицето си. Буквално като различна жена, защото повече от характерните й черти са заличени. Харесвате ли новата подмладена визия на Мелани, в която ясно личи, че е правила пластични корекции с физиономията си?

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти