Антонио Бандерас и Шарън Стоун двойка?

Антонио Бандерас и Шарън Стоун
Снимка: Getty/Images

Антонио Бандерас станал много близък с колежката си Шарън Стоун.

53-годишният актьор, който се раздели със съпругата си Мелани Грифит по-рано този месец след 18-годишен брак, и старата му приятелка Шарън не бързат да се впускат в сериозна връзка, но техни приятели твърдят, че определено има искра помежду им.

"Антонио и Шарън са големи приятели от години.

Те винаги са флиртували дръзко и сега са по-близки от всякога.

За момента всичко е много спокойно и те искат да не се шуми от уважение към Мелани, но не може да се отрече, че има искра", разкри запознат източник.

Антонио и Шарън, която миналата година прекрати връзката си с Мартин Мика, дори планирали да заминат на почивка идния месец. "Те правят планове да избягат някъде заедно през юли.

И двамата са били женени два пъти и просто се забавляват", допълни източникът. Мелани, която има 17-годишна дъщеря Стела от Бандерас, смятала, че неговата потенциална нова връзка е странна, но в същото време била на мнение, че и двамата имат право да продължат напред.

"Техните отношения вървяха към раздяла от известно време и явно са решили, че ще е по-добре да намерят щастие някъде другаде вместо да живеят нещастно заедно", разкри запознатият източник.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти