"Мелания е най-невероятната първа дама на Америка" и още няколко дългоочаквани признания на Доналд Тръмп към съпругата му

"Мелания е най-невероятната първа дама на Америка" и още няколко дългоочаквани признания на Доналд Тръмп към съпругата му
Снимка: netinfo

Кой би предполагал, че такова нещо ще се случи някога?! Доналд Тръмп изписа няколко реда в Туитър, с който похвали Мелания за отличната работа като домакиня на първата ѝ държавна вечеря в чест на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит.

Знаете, че светът симпатизира повече на Мелания, отколкото на Доналд, нали? Дори в социалните мрежи все още се използва хаштагът #SaveMelania.  ►  Мелания, Мелания... защо просто не му зашлевиш един шамар?

Дали това не е прекрасно обигран политически ход в семейството от страна на Тръмп или нещо в тяхната връзка започва да се разчупва, въпреки слуховете, че двамата не живеят заедно от повече от три месеца? 

А ето и самия пост в социалната мрежа Туитър: 

„Тя свърши грандиозна работа като домакин на френския президент Еманюел Макрон и жена му Бриджит. Всеки детайл беше изпипан до съвършенство. Държавната трапезария никога не е била по-красива, а Вашингтон не спира да говори за невероятната работа, която Мелания свърши“

Самата Мелания прикова погледите на целия свят с безупречна сребърна рокля на Шанел, която носеше на вечерята. В тост преди вечерята, която се състоя във вторник, Доналд Тръмп описа съпругата си като „абсолютно най-невероятната първа дама на Америка“.

По-рано репортерите, отразяващи събитието станаха свидетели на нещо рядко виждано – семейство Тръмп се държаха за ръце на стъпалата на Белия дом в очакване на височайшите гости от Франция.

 От Белия дом показаха в понеделник вечерта последните детайли по декора, избрани от първата дама на САЩ, гигантски черни вази, в които бяха поставени точно 1200 черешови цвята, които посрещаха гостите на влизане в залата.

За кратко репортери бяха допуснати до залата, в която се проведе вечерята. Те бяха посрещнати от изящно подредени маси – златни чаши за вино, златни свещници, златни столове, ситуирани около масите,украсени с изящни цветя в бяло и зелено.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти