Мелания, Мелания... защо просто не му зашлевиш един шамар?

Мелания, Мелания... защо просто не му зашлевиш един шамар?
Снимка: netinfo

Мелания Тръмп е под светлините на прожекторите още от началото на кампанията на съпруга ѝ. И, честно казано, от тогава нещата ескалират доста. 

Тя никога не е била и няма да бъде стереотип за първа дама, все още се учи да бъде обществена личност, но определено знае как да избира битките си. Или поне ние така смятаме, от погледа на по-нежната част на населението. 

За какво става дума всъщност? 

Още в деня, в който Тръмп положи клетва пред Америка и целия свят, Мелания имаше няколко изблика, които не останаха скрити от камерите на журналистите. Тогава всички в интернет пространството заеха позиция и се разрази малък спор, дори имаше кампания "Спасете Мелания". 

И всичко това, защото първата дама изглеждаше като тъжна и подтисната домакиня, която определено има проблеми в брака. Честно казано опитите ѝ да се държи на положение и да представлява съпруга си подобаващо, бяха доста смели, но неуспешни.

Ако помните, тогава тя изиграваше фалшиви усмивки и подкрепа, а сякаш ѝ се искаше да не е там изобщо. Може би дори да не е срещнала Доланд Тръмп изобщо, знае ли се? 

Ако не си спомняте обаче, можете да си припомните ето ТУК ––––>>>> Мелания не може да понася Доналд Тръмп!

Искам да попитам следното - ако наистина не се чувстваш добре в компанията му, защо просто не му зашлевиш най-накрая един шамар пред всички и да се свършва? Няма капка ирония във въпроса ми. Ако можеш щях да я попитам и някакси усещам, че толкова много иска тя самата да го удари публично, че дори Доналд няма да разбере от къде му е дошло. 

Какво се случи преди два дни? 

Първата дама на САЩ удари по ръката съпруга си минути, след като двамата пристигнаха в Израел на официално посещение. 

Ето и видео към самата случка:

Докато те вървяха по червения килим на летището, Мелания изостана и Доналд Тръмп протегна лявата си ръка към нея, за да я хване. В следващата секунда обаче, първата дама на САЩ плесна през ръката съпруга си и продължи да върви редом до него. На летището камерите на журналистите уловиха и интересен разговор между израелският премиер Бенямин Нетаняху, съпругата му Сара, американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. 

"Повечето от хората в Израел, с изключение на медиите, ни обичат. Така че, когато ние им кажем, колко прекрасни сте вие, те ще ви обичат", заявява Сара, обръщайки се основно към Мелания Тръмп. 

 

 

Като две капки вода: Зам. - кметът на Велинград с тоалет абсолютно копие на Мелания Тръмп

Мелания Тръмп на 47! Жена-аксесоар за милионери или нещо повече?

Защо целият свят се подигра на официалния портрет на Мелания Тръмп?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти