Да си принцеса, но да работиш по 8 часа всеки ден: тя е Юджини, шеметната братовчедка на Уилям и Хари

Да си принцеса, но да работиш по 8 часа всеки ден: тя е Юджини, шеметната братовчедка на Уилям и Хари
Снимка: netinfo

Принцесата на Йорк Юджини, дъщерята на принц Андрю (трето дете на Кралица Елизабет II и Принц Филип) и херцогиня Сара, е точното олицетворение на красивата, но модерна принцеса. Тя се пада и първа братовчедка на принцовете Хари и Уилям.

Принцесата разказва за ежедневието си пред читателите на сп. "Харпърс базар", докато седи в дневната на семейния дом в Норфолк.

Разгледайте повече снимки от живота и ежедневието на принцеса Юджини в галерията ни ТУК

Принцесата е заобиколена от красиви мебели и семейни фотографии, но не се заблуждавайте от всичко това. Младата 27-годишна кралска наследница прекарва по-голямата част от времето си в своя апартамент в Лондон.

Нещо повече, принцесата работи като директор в галерията за съвременно изкуство Hauser & Wirth. Преди да се завърне през 2015 г. отново в британската столица, Юджини прекарва две години в Ню Йорк, където работи като специалист в онлайн аукционна къща. 

Изкуството е толкова вкоренено в живота принцесата, колкото идеалите и традициите на монархията, пише "Харпърс базар".

Денят на кралската особа не започва към 9 часа сутринта, а в 6:45.  Принцесата обича да тренира, затова всяка сутрин прави няколко минутни упражнения, които помагат на Юджини да бъде в тонус през целия ден. Нищо специално, само гимнастика, но ги прави в близкия парк, когато времето го позволява. 

Разгледайте повече снимки от живота и ежедневието на принцеса Юджийн в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

"След тренировката ходя набързо до магазина, за да пазарувам, ако има нужда", споделя младата Юджини. Малко след 8 сутринта принцесата се прибира, за да се изкъпе и преоблече, а първите й разговори преди работа са винаги с майка й Сара.

И като почти всички други хора по света, принцесата започва работата си в галерията в 9 сутринта. Юджини обожава работата си, защото контактува ежедневно с уважавани и талантливи творци, уредници и директори на други галерии от страната, но и от Европа и САЩ.

Снимка: netinfo

"Обожавам, че мога да споделям страстта си за изкуство с други хора. Харесвам го още от малка, но знаех със сигурност, че няма да бъда художник. Знаех само, че това е бъдещето за мен. Ако един човек не разбира дадено нещо или не го харесва, ти винаги можеш да му покажеш нещо друго, да поговориш с него. Точно тези моменти ме карат да чувствам работата си в галерията", разказва принцеса Юджини.

Разгледайте повече снимки от живота и ежедневието на принцеса Юджини в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

На работа се облича напълно нормално, типично за ежедневието на всяка работеща жена. Лек грим, който Юджини успява да направи в колата преди работа, дънки, риза, сако и ботуши. Отскоро се опитва да носи високи токчета на работа, но Евгения признава, че това е трудна задача за нея, защото трябва да прекара целия работен ден на висок ток, а не два-три часа.

Следобедът преминава в срещи с колегите от самата галерия. Тогава планират нови събития, дават предложения за изложби. 

В 17 ч. работният ден приключва, но Юджини продължава със своите кралски задължения. Тя и сестра й Беа са ангажирани редовно с различни благотворителни кампании, на които присъстват. 

Снимка: netinfo

"Опитваме се да помагаме на баба и дядо с всичко, което е по силите ни", споделя 27-годишната Юджини.

Разгледайте повече снимки от живота и ежедневието на принцеса Юджийн в галерията ни ТУК

Когато всичко приключи, което е към 20 ч., Юджини вечеря с гаджето си или приятели. Ако не са много изморени, предпочитат да бъдат в някой ресторант.

Снимка: netinfo

"Приятелят ми обича да се храним на нови места, често сменяме локациите". 

Вечерта приключва късно за принцесата. Самата тя казва, че е жалко, защото не спи много, но за нея работата и миговете със семейството, дори разговорите по телефона с майка й, са много ценни.

Разгледайте повече снимки от живота и ежедневието на принцеса Юджини в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

Още за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти