Принц Хари ли? Ето го новият най-желан кралски ерген в Европа

Принц Хари ли? Ето го новият най-желан кралски ерген в Европа
Снимка: netinfo

Датският принц Николай - големият син на принц Йоаким, навърши 18 години. А Според "Дейли мейл" момчето е потенциален заместник на британския принц Хари като най-желан ерген в Европа.

Припомняме, че от почти година принц Хари има връзка с актрисата Меган Маркъл. Наскоро дори се появиха слухове, че той ѝ е направил предложение за брак по време на 3-седмичната им ваканция в  Ботсвана. 

Вижте снимки на принц Николай в галерията ни ТУК >>>

 

28 สิงหาคม 2560 วันคล้ายวันประสูติของเจ้าชายนิโคไลแห่งเดนมาร์ก พระโอรสพระองค์แรกในเจ้าชายโจอาคิมแห่งเดนมาร์ก กับเคาน์เตส ออเล็กซันดราแห่งเฟรเดอริกสบอร์ก อดีตพระชายา โดยปีนี้ทรงมีพระพระชันษา 18 ปี เจ้าชายนิโคไลทรงโปรดการเล่นกีฬา และทรงดนตรีเป็นอย่างมาก พระองค์ยังเคยทดลองเป็นดีเจในรายการวิทยุแห่งหนึ่งของเดนมาร์กด้วย ฃ#Hellomagazinethailand #helloupdate #royalnews #PrinsNikolai #Denmark Cr. GettyImages , Detdanskekongehus Instagram

A post shared by HELLO! Magazine Thailand (@helloth_official) on

Което значи, че вече мястото за най-желан ерген от знатно потекло е свободно и принц Николай е съвсем достоен да го заеме. Той е само на 18 и тепърва му предстои да покорява женските сърца.

Повечето тийнейджъри отбелязват пълнолетието си с голям купон и алкохол. Рожденият ден на принц Николай, разбира се, протече по различен начин.

Пълнолетието му беше отбелязано с вечеря на кралската яхта "Данеброг", дадена от баба му - кралица Маргрете, за цялото кралско семейство.

Родителите на принц Николай, който има по-малък брат Феликс, са разведени от повече от 10 години. Раздялата им през 2004 г. беше първата в датското кралско семейство от 160 години.

Сега принц Йоаким е женен за принцеса Мари и има син и дъщеря от нея. На вечерята беше поканена и майката на Николай - Александра.

Кралският дворец разпространи два официални портрета на принц Николай за специалния повод. Той е седми за наследяването на трона. Специална титла или земи за празника не е получил, но родителите му ще продължат да го издържат, докато учи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти