Кое е любимото хоби на Кейт Мидълтън?

Кое е любимото хоби на Кейт Мидълтън?
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Хобитата са нещо, което ни доставя удоволствие и ни помага да релаксираме. При тях не гоним постижения, а търсим наслада. Не е необходимо да имаме например таланта на Ван Гог, за да се престрашим и да започнем да рисуваме.

Всичко, което правим, го правим ей така – просто за удоволствие! Никой няма да възприеме като детинско някое хоби, което повече се свързва с развитието на децата – например, оцветяването.

Всъщност оцветяването на рисувателни книжки става все по-популярна мания сред възрастните. И това не е нещо ново, а вече е приятна тенденция от няколко години. Който се е захванал с това занимания, бързо се запалва.

Под ръцете му се сътворяват красиви картини. Авторите на книжките обикновено са задали своите идеи в очертания, но цветната илюстрация е този отличителен момент, в който всеки може да покаже своите лични разбирания и своите емоции.

Една от иконите на нашето време е нежната съпруга на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън. За нея отдавна се знае, че обожава изкуството и обича да разглежда музеи и картинни галерии.

Снимка: Getty/Gulliver

Завършила е „История на изкуството“ в престижния университет „Сейнт Андрюс“, където се запознава с принц Уилям. А за нейното любимо хоби научихме от съпруга ѝ.

„Кейт Мидълтън обича да оцветява рисувателната книга „Тайната градина“ на Джохана Басфорд.“

Принц Уилям сподели, че Кейт много харесва тази книга:

Снимка: Helikon

Самата авторка Джохана Басфорд си обяснява популярността на нейните книги и манията по оцветяването сред възрастните с това, че хората в наше време търсят „дигитална детоксикация“, т.е. искат да избягат поне за малко от дигиталния свят и да се отдадат на по-прости занимания, които им предоставят наслада, но и им помагат да се справят със стреса на модерния свят.

Снимка: Getty/Gulliver

Кейт Мидълтън снима, принцеса Шарлот позира

Страховете на Кейт Мидълтън

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти