Страховете на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Изминаха почти 5 години от бляскавата сватбена церемония на Кейт Мидълтън и принц Уилям (на 29 април 2011 г.).

Но макар това да е един немалък период от време, херцогинята на Кеймбридж все още не се чувства сигурна и уверена, че се справя отлично "в ролята" си на кралска особа.

Според британските медии 34-годишната Кейт е абсолютно ужасена, че не се справя правилно като член на кралското семейство. Те твърдят, че Мидълтън знае колко голяма отговорност е поела, омъжвайки се за Уилям, осъзнава как вниманието на обществото е фокусирано върху нейните изяви и поради този факт бдителността ѝ за това дали всичко във визията и поведението ѝ е подходящо е огромна.

Критичните наблюдатели на нейната обществена позиция споделят, че именно уплахата ѝ да не разочарова почитателите си, както и роднините на херцога на Кеймбридж, е основната причина тя рядко да има публични речи. Припомняме, че първото ѝ самостоятелно присъствие на телевизионен екран беше съвсем скоро - в интервю по случай 90-годишнината на кралица Елизабет II.

Все пак не подценяваме факта, че Кейт Мидълтън винаги е успявала да защитава умерено и ненатрапващо авторитета и доброто си име. Връщайки лентата назад, Кейт няма постъпка, която би могла да се определи като черно петно в биографията ѝ - нито преди запознанството ѝ с Уилям, нито след него.

Самата тя пък винаги е била харесвана по цял свят именно заради по-естественото си излъчване, заради умението ѝ да бъде разумна и практична в избора си на прическа, грим и тоалети, и семпла в събитията, на които гостува.

А в нашата галерия ТУК можете да си припомните и спомени в снимки от сватбата на Кейт и Уилям. Наистина... било е преди 5 години, а сякаш беше вчера. Приказките никога не омръзват!

А съвсем скоро пък стана ясно, че модната дизайнерка Кристин Кендъл, която има малко студио в Лондон, предявява претенции, че сватбената рокля на херцогинята на Кеймбридж е копирана от неин дизайн.

Красивата рокля с дантела и дълъг шлейф е дело на едноименната модна къща на британския дизайнер Александър Маккуин, който се самоуби година преди кралската сватба.

В крайна сметка говорител на модната къща съобщи, че всички там са „объркани" и че обвиненията са напълно неоснователни: „Кристин Кендъл се свърза с Alexander McQueen преди почти четири години. Тогава бяхме ясни - всякакви предположения, че дизайнът на кралската сватбена рокля на Сара Бъртън е копиран, са пълни глупости".

Припомнете си още:

Кейт Мидълтън с рокля на български дизайнер

14 неща, които не знаете за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън има какво да каже

Короната на херцогинята

Кейт Мидълтън се "връща на работа"

Акушерката на Кейт Мидълтън дойде в България

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти