Писмо до бъдещата ми съпруга...

Писмо до бъдещата ми съпруга...
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Това писмо е до теб, бъдеща моя съпруго. След като го прочетеш, моля те да го запазиш. Много е вероятно с годините да се променя. Ако това се случи, покажи ми написаното тук, за да припомниш убежденията ми, заради които ти реши да бъдеше с мен.

Първото нещо, което искам да ти кажа, е да бъдеш винаги себе си. Моля те никога да не подражаваш на друга жена, без значение как изглежда и какво притежава. Както материално, така и духовно.

Ти винаги знаеш как да бъдеш с високо вдигната глава, независимо от обстоятелствата. Всъщност, всички ти завиждат, защото никога не си имала проблем да привлечеш внимание върху себе си.

Знаеш кога, какво и с кого да говориш, но знаеш и кога е достатъчно просто да се усмихваш. За теб конкуренция не съществува, защото си единствена и неповторима.

Бъди добра домакиня и пази домът ни. Не похабявай обаче живота си да ми угаждаш, режейки ми всяка вечер салата. Ти наистина се справяш невероятно в кухнята, но все пак не се старай  да готвиш всяка вечер. Иначе ще ми отнемеш удоволствието да излизаме по-често на приятни ресторанти с изтънчена кухня.

Винаги помни, че когато те прегръщам, връщайки се от работа в дома ни, предпочитам косата ти да ухае на парфюм, отколкото на пържен лук.

Това, че любовта на мъжа минава през корема, по никакъв начин не означава, че трябва непрестанно да въртиш тенджери и тигани в кухнята. Няма да ми е приятно, ако жена ми по неволя се превърне депресирана готвачка.

жена усмивка цветя природа щастие спокойствие
Снимка: Thinkstock

Бъди горда, мила моя бъдеща съпруго. Знам, че ще има моменти, в които ще се тюхкаш и ще страдаш. Може би и заради мен. Съжалението обаче няма да бъде твоят начин на живот. Няма да се кахъриш за нищо, което си пропуснала, защото знаеш, че животът продължава и най-доброто винаги предстои за теб. Наричам те за нищо да не съжаляваш и правиш каквото си поискаш. Знам, че то ще бъде най-доброто за теб, за мен и за нас. Ето защо ще имаш безрезервната ми подкрепа за решенията, които взимаш сама.

Бих искал, когато станем семейство, да можеш да си почиваш повече, за да се чувстваш още по-добре. Удоволствието от това ще бъде изцяло мое, защото така за по-дълго време ще съхраниш младостта и хубостта си.

Старай се никога да не се лишаваш от пдни, прекарани в качествени процедури в атрактивни СПА центрове. Прекарвай и време с приятелките си, защото обичам да те гледам така вдъхновена, както жените изглеждат след напоителни срещи помежду си. 

Уважавай всички в семейството ни. Не само своите, но и моите роднини. Така винаги ще си добре дошла навсякъде. А близките ни няма да имат търпение да те видят, за да те носят на ръце и да ти се радват, а на мен благородно да завиждат каква хубава жена съм си намерил.   

жена усмивка цветя природа щастие спокойствие
Снимка: Thinkstock

И накрая: не спирай да вярваш в мен, защото имам нужда от твоята подкрепа. Показвай ми винаги верния път. Пътят на любовта, красотата и добрината. Знай, че ти за мен си всичко. 

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

>>> За още интересни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти