Всички бащи трябва да правят така с дъщерите си!

баща дъщеря
Снимка: Istock

Рон Алстън е един съвсем обикновен баща от щата Вирджиния, който обаче се превърна в интернет сензация и милиони хора по света му се възхитиха и го заобичаха след като показва как започва деня със своята 3-годишна дъщеря Алия.

Рон държи всяко утро на неговото малко момиченце да започва мотивиращо, надъхващо и да я изпълва със самочувствие, себеуважение  и увереност.

Рон сподели във видео във Фейсбук как точно изглежда този сутрешен "ритуал" и това, което виждаме, е наистина невероятно!

Ето - точно така трябва да прави всеки баща с дъщерите си...

Във видеото ясно личи как Рон опитва да вдъхне кураж на малката Алия като я насърчава всяка сутрин да си повтаря думите:

"Аз съм силна. Аз съм умна. Аз съм красива. Аз полагам големи усилия. Аз уважавам. Аз не съм по-добра от който и да било друг. Никой не е по-добър от мен самата. Аз съм невероятна. Аз съм велика!"

Ние определено подкрепяме начина, по който Рон възпитава 3-годишното момиченце. Бащата искрено вярва, че този "ритуал", прилаган всяка сутрин, е най-ефективният начин да помогне на дъщеря си да порасне и да се превърне в една щастлива и самоуверена жена.

Над 14 милиона потребители на Фейсбук вече са дали положителната си оценка към това, което Рон прави, а самата цел на таткото е неговото мотивиращо начинание да вдъхнови и други родители да помагат на децата си по този начин.

Рон споделя, че неговият баща също е прилагал този метод върху него, когато той е бил малък и това му е било от полза, когато е трябвало да се справя с предизвикателствата на живота.

"Нещо съвсем простичко и лесно е, само трябва да се прави всеки ден и може да промени животите ни към по-добро!", споделя Рон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти