Новолунието в Овен запалва искра, която ще се превърне в бурен пламък за тези 4 зодии

луна
Снимка: Pexels

Има причина да се чувствате толкова заинтригувани от Луната. Докато обсипва нощното небе с неземното си сияние, тя ви кара да се чувствате обичани и подхранвани от космическата ѝ вибрация. В астрологията Луната се счита за планета (и то една от най-значимите при това). Управлявайки вашите емоции и подсъзнателни инстинкти, Луната е свързана с най-дълбоката и най-присъща част от вас.

И тъй като новолунието бележи началото на 28-дневния лунен цикъл, то ви насърчава да направите първите си стъпки в друго пътуване. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-силно от новолунието през април, то тогава имате всички основания да вярвате на вълнението.

Новолунието в Овен, което ще се случи на 1 април, запалва искра, която има силата да се превърне в искрящ пламък. Този бурен огнен знак процъфтява с адреналин и винаги ви подтиква да прегърнете увереността и смелостта си. Състезавайте се за величието, което желаете, защото сте много по-силен претендент, отколкото си мислите.

По време на това новолуние, нека страстната, упорита и неудържима същност на Овена запали сърцето ви и ви напомни, че животът е предназначен да се живее, а не само да се наблюдава.

Но това, че Овенът е смел, не означава, че е безстрашен. Тъй като това новолуние обединява силите си с Хирон – ранения лечител – това може да предизвика страх от провал, който може да ви попречи да играете играта. Не забравяйте, че е по-добре да се провалите хиляди пъти, отколкото никога да не опитате изобщо, защото победата невинаги е смисълът. В края на деня имате много повече да научите от неуспехите си, отколкото от успехите си.

Ето защо това новолуние ще бъде толкова мощно за кардиналните знаци:

Зодиите, на които новолунието в Овен ще се отрази най-силно

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти