Зодиите, които сключват брак на по-късен етап от живота си

сватба брак младоженци
Снимка: iStock

Вашата натална карта може да разкрие много за любовния ви живот - например типа партньор, с когото сте най-съвместими, или колко вероятно е да се разведете. Диаграмата може дори да подскаже кога има вероятност да се ожените, разказват от Bustle.

Професионален астролог може да вникне дълбоко в картата ви, за да намери специфичния за вас отговор, но вашият слънчев знак (зодия) също може да ви даде известна представа. Според Емили Нюман, медиум и астролог, има три зодиакални знака, които е най-вероятно да сключат брак на по-късен етап от живота си.

Ако искате да проверите кога вие или някой, когото познавате, е вероятно да се венчае, добре е да вземете под внимание ценностите и възгледите на всеки знак за взаимоотношенията. Например Ракът е най-грижовният знак на зодиака, който цени дома и семейството си над всичко друго. Според Нюман представителите на тази зодия са много нетърпеливи да намерят идеалния партньор и да започнат съвместния си живот с него. „Те желаят безопасността и сигурността, които бракът предоставя, и не се страхуват да се грижат за бебета“, казва тя. По тази причина те предпочитат да се оженят по-рано.

Друг знак с афинитет към традицията е Телецът. „Той вярва, че трябва да се ожени до 24 или 25-годишна възраст“, твърди Нюман. „Телците са от типа хора, създадена за стабилни взаимоотношения, така че предпочитат да останат в сигурна връзка.“ Те биха отделили време, за да се обвържат с правилния човек, и са склонни да излизат на срещи с цел да намерят този, за когото искат да се оженят. След като го открият, те се отдават за цял живот.

Има и такива зодии, които биха предпочели да се въздържат от брака възможно най-дълго. Вижте в галерията трите зодиакални знака, за които най-вероятно ще се оженят по-късно:

Зодиите, които са склонни да сключат брак по-късно

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти