Задава се ретрограден Юпитер: как ще се отрази това на всяка зодия?

планети космос юпитер
Снимка: Istock

Невъзможно е да се устои на влиянието на ретроградния Юпитер - човек може само да се възползва от отворените перспективи и да вземе предвид всички опасности, които пристигат с обратното движение на планетата.

От 10 април до 10 август 2019 г. всички попадат под влиянието на ретроградния Юпитер. Това астрологично събитие е изпълнено с непредсказуеми съдбовни обрати и деликатни ситуации. 

Планетата ще се разгърне на 10 април под знака на Стрелец, който предвещава обещаващи възможности в областта на кариерата, връзките и духовния растеж. Ретроградният Юпитер ще премахне бариерите, които ни държаха за дълго време и ще възстанови справедливостта.

планети космос юпитер
Снимка: Istock

До 10 август 2019 г. ще продължи положителното влияние на ретроградната планета, което ще помогне за преодоляване на проблеми, за разширяване на възможностите, за постигане на някаква стабилност и за изграждане на солидна основа.

През тоиз период са възможни големи успехи и постижения. Основният съвет на астролозите за всеки знак на Зодиака е да събере цялата си воля и да се придвижи към целта, без да обръща внимание на негативните влияния.

Но как точно ще се отрази ретроградният Юпитер на всеки знак от зодиака, разберете ТУК >>>

планети космос юпитер
Снимка: Istock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти