Задава се мощно Новолуние: ето как ще се отрази то на всяка зодия

Луна новолуние космос планети
Снимка: Istock

Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще се състои на 28 октомври. Тогава много хора ще усетят как силите им се задвижват и животът им започва да тече на пълни обороти. Това е времето да привлечете съдбата на своя страна.

Новолунието измерва определен етап от жизнения цикъл на Земята. С това Новолуние някои неща ще останат в миналото или ще стигнат до логичен завършек. Други пък ще се радват на вятъра на промяната и новото начало.

Новолунието, което ще се състои на 28 октомври, предлага нови решения и смели стъпки, но със сигурност трябва да се вслушатеи  в доводите на разума - в противен случай може да объркате нещо важно. 

луна
Снимка: Istock

Новолунието на 28 октомври ще бъде в знака Скорпион. Денят ще бъде доста хармоничен, но не и без никакви трудности. 28 октомври се пада в понеделник - денят, който традиционно се счита за символ на новото начало. Така ще се окажем пред сериозно изпитание: от една страна Новолунието в понеделник е повод смело да поемем работата в ръцете си и да сбъдваме мечти, а от друга страна има опасност от бързо разочарование. Важното е, че в крайна сметка ще излезем по-силни от ситуацията.

Вижте ТУК как ще се отрази това мощно Новолуние на всеки знак от зодиака >>>

Вижте какво ви очаква през 2020-та година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти