Венера идва на помощ: как съчетанието ѝ с Водолей ще ни спаси от ретроградния Меркурий

планета луна
Снимка: Istock

Астролозите отбелязват, че Венера ще бъде най-важната планета през февруари. Тя ще неутрализира отрицателната енергия, която ретроградният Меркурий  ще генерира. Експертите неминуемо говорят за това какви проблеми ще ни донесе ретроградният Меркурий, който стартира своето обратно движение на 30 януари. И наистина, ако не са положителните промени в енергията на Венера от 1 февруари, началото на месеца би било изключително неблагоприятно. За щастие, това няма да бъде така!

Какво ще се случи на 1 февруари?

На 30 и 31 януари трябваше да издържим атаките на Меркурий, който започна да обръща движението си. От 1 февруари Венера ще се премести в зодия Водолей, поради което нейната творческа енергия ще се увеличи.

Меркурий е покровител на информационните и финансовите потоци, така че тази област ще бъде в сериозен упадък през февруари. Венера няма да успее да оправи напълно всичко, но ще помогне много да преминем по-спокойно и лесно през периода! Особено във финансово и любовно отношение.

Това означава, че от 1 февруари всички евентуални финансови проблеми могат да бъдат компенсирани с любовни успехи и отлично настроение. Венера, сякаш по часовник, се притече на помощ в момента, когато Меркурий реши да се отвърне от нас!

Астролозите съветват да не мислите за проблемите си, да не се фокусирате върху това, което не се получава. Срещайте се по-често с приятели или роднини, забавлявайте се заедно и се отдайте на преживявания, които ви зареждат с положителни емоции.

Ето как Венера ще помогне в борбата с негативите на ретроградния Меркурий:

Венера във Водолей: как ще ни спаси от ретроградния Меркурий

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти