Ретроградният Меркурий събужда призраци от миналото: какво да очаквате според зодията

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

Годината едва започна и ето че Вселената вече ни подлага на космическо изпитание. Точно така, ретроградният Меркурий, най-скандалният и страховит астрологичен транзит, е тук! Меркурий ще бъде ретрограден във Водолей от 30 януари до 20 февруари, така че затегнете коланите, защото следващите няколко седмици ще бъдат трудни!

Меркурий управлява пътуванията, комуникацията и търговията, така че когато стане ретрограден, всички тези области на живота се объркват. Неуспешно планиране, технически проблеми, проблеми с колата и трудна комуникация са сред най-честите проблеми. Но този път драмата и разногласията с другите вероятно ще бъдат много по-голям проблем: това е така, защото Меркурий е във Водолей, който е знакът на социалните кръгове.

марс планета
Снимка: Thinkstock

Ретроградите са свързани с преразглеждане на миналото, на стари проекти, взаимоотношения и реорганизация на живота ви. Стари приятели, бивши партньори, бивши шефове, стари възможности – всички те могат да се появят отново в живота ви съвсем неочаквано. Това е вашият голям шанс да намерите прекратяване, за да можете да започнете нещо ново – или за да възвърнете отново страстта си към някого или нещо, което преди е било голяма част от живота ви. Стресира ли ви обръщането назад към миналото? Сигурно. Но необходимо ли е, ако искате да продължите напред в живота со? Абсолютно!

За да оцелеете през тази ретрограда, имайте предвид три неща: първо, уверете се, че комуникирате много ясно. Второ, не купувайте нови технологии и не правете големи инвестиции. Трето, не започвайте никакви нови връзки, защото след като ретроградата приключи, е вероятно да приключат бързо.

Знаем, че това звучи като МНОГО, но не забравяйте, че ретроградите са стресиращи, но и помагат за обновлението! Време е да направите пауза, да погледнете внимателно в миналото си и да сложите всичко в ред, за да можете да започнете нови, по-добри проекти, работа и взаимоотношения, когато Меркурий стане директен.

Ето какво да очаквате от първия за годината ретрограден Меркурий според зодията:

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти