Венера в Овен и Пълнолуние в Лъв - очаква ни не огън, а пожар!

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

На 7 февруари Венера напусна позицията си в Риби и влезе в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции. 

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера. За мнозина транзитът на Венера през зодия Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - опитайте се да контролирате емоциите и да не довеждате ситуацията крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Вижте ТУК как ще се отрази този период на всяка една зодия >>>

Задава се още едно интересно явление, което ще повлияе на зодиите, а именно Пълнолунието в Лъв! Настъпващото Пълнолуние ще засили градуса на емоциите на всички. 

Февруарското пълнолуние ще се проведе в съзвездието Лъв, а астролозите предупреждават, че енергията на този ден може да е объркваща. Влиянието на Огнения знак може да доведе както до победи, така и до поражения.

Денят на Пълнолунието е чудесно време за изпълнение на съкровени желания. В този ден можете да привлечете късмета със силата на мисълта и желанията си, но все пак трябва и да се потрудите, за да постигнете онова, към което се стремите. Просто силата на Пълнолуните ще улесни малко повече процеса.

А какво още трябва и не трябва да правите по време на Пълнолунието в Лъв, вижте ТУК >>>

планети космос
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти