Тази вечер настъпва Новолуние в Близнаци. Желанията се сбъдват - време е коренни промени и нови начинания

Тази вечер настъпва Новолуние в Близнаци. Желанията се сбъдват - време е коренни промени и нови начинания
Снимка: netinfo

Новолунието на 25 май 2017 г. ще бъде точно в 22:44 часа в зодиакалното съзвездие Близнаци. Това Новолуние е началото на един нов лунен цикъл, свързан с дълбоки промени в мисленето и емоционалното възприятие. Това е време, когато имаме възможност да променим начина си на живот.

Най-силно ще бъде усетено от зодиите: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Много промени на вътрешно ниво вече са факт, а сега е времето да се превърнат в реалност. Най-вероятно това ще се случи през този лунен месец, който започва сега. Ще станем свидетели на събития свързани с отношенията – работни, финансови, семейни и всичко, което се случва, ще помага на новото да си прокара път.

Новата Луна, като правило носи със себе си нови начинания, но този път те могат да имат противоречиви последствия. От една страна новолунието има връзка с Юпитер, планетата на възможностите, но едновременно с това имаме и Нептун в Риби, което носи напрежение. Има вероятност промените да не се случат така, както искаме ние. Възможни са проблеми, възникнали поради недостоверна информация. Енергията на Нептун често провокира вземането на грешни решения, лъжи и самозалъгване. Може някои убеждения, които имаме отпреди да ни доведат до заблуждение в реалния живот.

Има и позитивни аспекти, които ще ни дадат надежда за благоприятно развитие на сложни ситуации. Също така, управителят на Близнаците – Меркурий, който има много силно влияние върху това Новолуние, се намира в много добри позиции. Това означава, че всички дейности, за които е отговорен Меркурий, ще протичат много по-леко. Това са комуникации, пътувания, обучение, общуване, интелектуални проекти, преговори, работа с документи.

Снимка: netinfo

Нека да се постараем да бъдем реалисти и да избягваме авантюрите. За да се справим по-лесно с трудностите, е добре да имаме добро планиране, да гледаме трезво на ситуациите и да имаме правилно разпределени приоритети. Като цяло майското новолуние ще ни помогне да видим света около нас по новому, ще ни накара да се движим по нови и неутъпкани пътища. В любовта са възможни недоразумения, които е добре бързо да изгладим.

Новолунието в знака Близнаци много силно акцентира нашите тяло и ум, като винаги търси някакъв баланс между ума и сърцето. Това Новолуние ще ни накара да погледнем по-обективно на всичко случващо се около нас. Новолунието определено ще ни накара да търсим отговори на много важни за нас въпроси.

Снимка: netinfo

Ще обостри нашето любопитство и ще ни накара да търсим всякакви възможности за промяна.

Сега, повече от всякога, може да изпитаме огромното желание да се впуснем в едно голямо приключение, което може да е много безразсъдно.

Това новолуние може да ни накара да поискаме да експериментираме в някои нови неща, за които досега не сме имали нужната смелост. То ще ни даде едни уникални преживявания, които определено ще ни помогнат да вървим напред.

Новолунието в Близнаци ще ни помогне и ще ни улесни в контактите ни както с близки и любими хора, така и с приятели. Ако досега не сме смеели да изкажем това, което искаме, то сега е дошъл моментът. Огромно любопитство ще имаме в търсенето на всичко ново, нови знания, нова информация.

Снимка: netinfo

Дошъл е моментът за нашата промяна в живота ни, да оставим всичко старо и да се впуснем в необятното и непознатото.

Голямата ни жажда за нови знания или информация сега ще бъде особено силна, защото по принцип знакът Близнаци е характерен със своето постоянно търсене и любопитство за откриване на новите измерения и светове.

Знакът Близнаци има силен акцент в общуването – бърза мисъл, наблюдателност, писане, говорене, слушане, обучение, образование, интернет, любопитство, логика, интелигентност, остроумие. Други негови характеристики са свързани с движение, автомобили, кратки пътувания, с братя/сестри, съседи, съученици, съквартиранти.

Снимка: netinfo

В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела. Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това:

1. Напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието
2. Напишете желанието на ръка
3. Поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието си
4. Желателно е да се пише с червен химикал и да държите листа близо до вас.

Снимка: netinfo

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания!

Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Просто ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още: искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Снимка: netinfo

Останете сами със себе си, с вашата мечта, с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какво можем да си пожелаем на това НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ?

Кои теми ще са актуални за желания на Новолуние в Близнаци:

Пътувания
Обучения
Общуване
Логика
Интелигентност
Психо-емоционално напрежение
Движение
Братя, сестри, роднини
Печатни произведения
Информация
Писане
Нервност

Снимка: netinfo

Ето как примерно да формулираме своите желания:

„Благодаря, че мога да си купя колата, която ме удовлетворява като цена и качество.“

„Благодаря, че имам възможност да правя приятни и леки пътувания, без никакви инциденти по пътя.“

„Благодаря, че вече нямам страх, свързан с летене.“

„Благодаря, че моето нервно напрежение вече изчезна и съм спокоен напълно.“

„Благодаря, че имам възможност да пътувам.“

„Благодаря, че изчезна цялото ми безпокойство, когато шофирам и съм спокойна зад волана.“

„Благодаря, че успешно си вземам всички изпити.“

„Благодаря, че успях да завърша своето образование с лекота и успешно.“

„Благодаря, че мога с голяма лекота да общувам.“

„Благодаря, че не се притеснявам вече като излизам пред публика.“

„Благодаря, че успявам да се разбирам и да слушам хората когато ми говорят.“

„Благодаря, че имам необходимата информация.“

„Благодаря, че имам едни добри отношения с моите близки.“

„Благодаря, че имам едни прекрасни отношения с братята и сестрите ми.“

„Благодаря, че имам едни хармонични отношения със съседите ми.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти