Таро календар за месец април

Таро календар за месец април
Снимка: netinfo

Илиaна Смилянова

Април е месец, в който имаме възможност да обновим отношението си към авторитетите в живота ни, да подхраним уважението към самите себе си и така да заздравим житейските основи, върху които градим живота си ден след ден, стъпка по стъпка.

Осъзнайте и използвайте правото да отстоявате здраво, мирно и решително позициите си. Ако е нужно, направете ревизия, откажете се от всичко онова, което усещате като не-свое. Упражнете на дело умението си да отказвате – когато чуждите желания се разминават не с вашите възможности, а с вашите убеждения и желания. Здравите откази не нараняват, а изцеляват отношенията.

Снимка: netinfo

"Не гените, а убежденията контролират живота ни." Брус Липтън

Открийте кое убеждение усилва и кое отслабва волята ви, кога сте авторитетни (в собствените си и в чуждите очи) и кога сте склонни да станете свръх услужливи, да допуснете излишен натиск.

Припомнете си бащинското присъствие в живота ви. Отдайте вътрешна почит на предците си – онези, без които сегашното ви физическо съществуване би било невъзможно. Приемете уважението към другите като израз на себеуважение.

Проявете правото и силата вие да определяте отношението си, а не то да е реакция – следствие от чужд избор и поведение.

Снимка: netinfo

Любовта ни подтиква да подаваме ръка – не на онзи, който заслужава, а на онзи, който има нужда от това.

Разпознайте умението си да плувате в дълбоки води и да следвате повика на сърцето. Потърсете емоционални зависимости, които са плод на вашия личен избор – и изберете от кои от тях искате да се освободите сега. Уважете своята чувствителност, смелостта свободно и зряло да изразявате чувствата си.

Не се страхувайте от загуба на любовта, ако признаете слабите си места. Защото любовта не се заслужава – тя е изконно рождено право на всеки.

Снимка: netinfo

"Нищо, освен собствените ми мисли, не може да ме нарани." Курс на чудесата

Отношението ни към другите показва истинското ни, подсъзнателно отношение към самите нас. Потърсете и изцелете раните, които самите вие сте си нанесли. Опростете свои и чужди грешки.

Проявете силата да бъдете милостиви. Потърсете кое е онова, което изисквате от другите – за да разберете към какво подтиквате самите себе си.

Снимка: netinfo

 "Ако вярвате, че можете или че не можете нещо... и в двата случая сте прави." Хенри Форд

Поемете отговорността за житейската си позиция, за наследството в отношенията, което оставяте след себе си. Търсете съответствие между думи и дела. Открийте силата да довършвате започнатото и да започвате отново.

Бъдете търпеливи и устойчиви – както на външни влияния, така и за собствените си противоречия и пристрастия, за страха си от промяна и обновяване. Развийте умението да отказвате ненужното – за да можете да бъдете истински благодарни, щедри и полезни.

Таро-архетип – Императорът, четиримата Крале.
Приказка – "Омагьосаният император" (анимация, 2000, САЩ)
Филм – "Обикновени хора" (САЩ, 1980, реж. Робърт Редфорд)
Книга – "Окултното значение на прошката", Сергей Прокофиев

>>> Изтегли своята таро карта на деня ТУК.

>>> Виж каква е таро картата на декадата ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти