Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018: обръщайте внимание на важните неща и не се самосъжалявайте

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018: обръщайте внимание на важните неща и не се самосъжалявайте
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 25 юни до 1 юли).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен
Началото на тази седмица ще бъде наситено със случки и емоции и определено няма да скучаете. Периодът ще е доста благоприятен за тези от вас, които водите преговори или в работата си по-интензивно общувате с хора – ще жънете успехи в тези сфери. Сега е моментът да оповестите пред ръководството какво желаете или пък да изгладите личен проблем с половинката си или с член на семейството. Хубаво ще е обаче през втората половина от седмицата да отделите повече време за почивка, както и да споделяте мигове с най-близките си хора. Намалете темпото в работата и охладете страстите – ще постигате желанията си, но трябва да мислите стратегически и дългосрочно, а не да действате импулсивно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец
В момента се намирате в период на преоткриване на себе си и на търсене на нови възможности и хоризонти и това ще бъде ярко изявено през тази седмица. В момента ви е спокойно, което е чудесно, защото имате повече време за личните си взаимоотношения, както и за личностно израстване. Силно вероятно е през тази седмица да научите новина или да получите интересна информация, която ще ви бъде от полза. Най-важното ще е да прецените как да използвате тази ценна информация и да внимавате много пред кого я споделяте. През този седемдневен период отделяйте време не само за себе си, но и за близките си. Някой се нуждае силно от вас и е хубаво да се покажете откъм своята силна страна и да го/я подкрепите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци
Тази седмица ще сте в добро настроение и като че ли повечето неща ще се случват с лекота. Периодът за вас е доста благоприятен във финансово отношение, стига да не харчите прекалено, а още по-добре ще е, ако успеете да се подсигурите за бъдещето или да инвестирате в собственото си развитие. Още в понеделник и вторник ще изпитвате силна нужда да променяте всички и всичко край себе си. Както обикновено става обаче, тези ваши стремежи само ще влошат взаимоотношенията ви с близките. Опитайте се в името на разбирателството да пазите личното пространство на заобикалящите ви хора. Краят на седмицата ще ви донесе вълнуващи емоции, които ще ви помогнат да преодолеете чувството за самота, което е възможно да изпитвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак
Възможно е през тази седмица да се почувствате лишени от подкрепа, тъжни или самотни. Опитайте се да не изпадате в самосъжаление – вие сте по-силни, отколкото си мислите, но трябва да престанете да се люшкате напред-назад: не бива да хленчите, а трябва да подхождате практично и да намирате решения за проблемите си. Ако все пак не виждате изход, помислете с кои свои действия и нагласи сте стигнали дотук – това осъзнаване ще бъде много ценно за вас и ще ви помогне в бъдеще да постъпвате другояче. Към края на седмицата отделете време и за близките си – в такива моменти имате нужда те да присъстват край вас. Това ще ви зарежда положително и ще спрете да се тормозите излишно. Просто бъдете сред хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв
Тази седмица ще почне шеметно за вас – ще съумеете да реализирате куп планирани неща. Ангажиментите ви в работата постепенно ще намаляват, защото се справяте мигновено с всичко. Така краят на седмицата се очертава да бъде доста мързелив и ще успеете да се отдадете на заслужена почивка. Погрижете се за емоционалното си състояние, като се заобикаляте с любимите си хора: именно комуникацията с тях ще ви направи още по-силни! Възможно е да станете нервни, раздразнителни или да си имате разправии с половинката. Гледайте да не се ядосвате за дребни неща, но, дори и да се палите на моменти, бързо ще ви минава. Оставете големите планове за началото на есента и се отдайте на почивка и на забавления.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева
Имате усещането, че в работата ви се задава буря. И сте прави – както винаги вътрешният ви глас не ви лъже. Опитайте се да си потърсите резервен вариант, защото още в началото на седмицата на главата ви ще се струпат доста неприятни неща. Що се отнася до личния ви живот, не си правете изводи само на базата на предположения, тъй като най-вероятно те ще се окажат грешни или най-малкото преувеличени. Ако някой ви предлага нещо твърде хубаво, имайте си едно наум – може да има някаква уловка. През уикенда ще се срещнете с приятели, с които ще споделите кои неща ви тормозят. Те ще ви помогнат с ценни съвети и ще ви подкрепят безусловно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни
Възможно е да не сте удовлетворени от работата си, но в момента нямате избор. Не си мислете, че на всяка цена трябва да вземете решение – това би било най-голямата ви грешка. В средата на седмицата ще имате възможност да се срещнете с някого, който ще ви бъде полезен след време. Това може и да ви напрегне малко, но в крайна сметка всичко ще зависи от вас и от способността ви да поддържате баланс. Ако се почувствате уморени, незабавно намалете темпото. Обръщайте внимание на важните хора и неща и си повтаряйте, че и в семейството, и в работния екип отговорностите се поделят – не е нужно да се нагърбвате с по-голям товар, отколкото можете да носите. Посветете уикенда на себе си: отделете време да се погрижите за външния си вид.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион
Понякога ви се струва, че сте много слаби и изобщо не владеете ситуацията. Друг път обаче си мислите, че имате неимоверни сили и бихте могли да се справите с всичко. Именно през тази седмица ще се редуват възходи и падения, които ще се отразят на емоционалното ви състояние. Добрата новина е, че още в началото на седемдневния период ще се вземете в ръце: всичко ще ви се струва поносимо, а и ще получите подкрепата на ваш близък. Тази седмица не се ядосвайте, ако някое ваше желание не се сбъдва – може би така е по-добре, а и да не е дошъл подходящият момент това да се случи. Имайте търпение и изчакайте месец-два – може пък тогава звездите да са по-благосклонни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец
През тази седмица ще сте заобиколени от хора с нестандартно мислене – може да почерпите вдъхновение от тях. Не забравяйте задълженията си и помнете, че скоро ще бъдете добре възнаградени за всички усилия, които полагате в момента. Въпреки това не бъдете алчни, защото гордостта ще ви пречи да приемете и малкото, което ви се дава. Сега ще имате своя шанс да получите очаквано финансиране или заем. Но все пак гледайте да сте разумни и не харчете повече, отколкото бихте могли да си позволите, за да не си докарате затруднения в бъдеще. В края на седмицата е добре да прекарате повече време сред природата или да се отдадете на някакъв вид спорт, за да тонизирате тялото и ума си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог
За вас тази седмица ще е доста лежерна. Ще изпитвате огромно желание да прекарвате вечерите у дома, отдадени на домакински задължения. И повярвайте, това ще ви се отрази много по-добре, отколкото ако сте на шумно място, на което са се събрали прекалено много хора. Запазете спокойствие, отпуснете се, защото скоро ще изпитате нужда да установявате много социални контакти. Към края на седмицата е възможно да ви обземат някакви съмнения и страхове, също и да започнете да виждате най-лошото у другите или да откроявате проблемите в отношенията си – но това няма да е реално и може да ви отведе в грешна посока. Доверете се на безпогрешната си интуиция и не задълбавайте прекалено много в измислени проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей
Вие сте сред най-обятелните представители на зодиака и по тази причина седмицата ще бъде изключително благоприятна да извършвате всякакви дейности, свързани с реклама, с разговори с хора и с търговия. Даже и да възникнат затруднения, ще ги преодолявате с лекота. Периодът обаче крие и някои уловки от финансово естество, които е възможно да се окажат сериозна заплаха за по-алчните представители на знака. Що се отнася до взаимоотношенията ви – и лични, и служебни – имайте предвид, че е възможно да се палите повече от обикновено и да сте по-раздразнителни. Ето защо може би е полезно за вас да оставите околните на мира, да се погрижите за себе си и за собственото си спокойствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби
В началото на седмицата определено няма да сте в стихията си и ще изпитвате недостиг на енергия. Ще ви измъчват най-различни съмнения, дори е възможно любовната ви връзка да бъде подложена на сериозно изпитание. Не се подлъгвайте по мнението на приятели, защото това само ще усложни емоционалната ви криза. Ако се въздържате от прибързани заключения и действия, всичко ще отмине без поражения. В края на седмицата се отдайте на дейности, които ще ви донесат спокойствие и ще ви позволят да си починете – например, обърнете внимание на дома си, разхождайте се по-често сред природата, спортувайте, четете интересни книги. Доста вероятно е през следващите седмици да предприемете интересно пътуване, подгответе се.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти