Седмичен хороскоп за 23-29 януари - време за романтика и нови начинания

Седмичен хороскоп за 23-29 януари - време за романтика и нови начинания
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 9 до 15 януари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази е последната седмица, в която ще сте настроени по-съзерцателно, може би романтично и ще намирате време за себе си, което да прекарате в уединение и покой. Така че радвайте се и оценете това положение.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

В началото на седмицата избягвайте рисковите ситуации, грижете се добре и за здравето си. Не е време за бизнес и за финансови дела. След средата на седмицата може да учите, да пътувате и да постигате разбирателство с чужденци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица отделете достатъчно време за хората от вашия приятелски кръг. Не само ще се чувствате добре, но е възможно да ви хрумнат и много интересни идеи за бъдещи проекти, които ще реализирате съвместно с тях или самостоятелно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

В началото на седмицата ще бъдете по-експресивни, оптимистични и инициативни. Заредени с енергия и с нови идеи. Отделете внимание на работата си и се погрижете за своето здраве. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

До средата на седмицата отделяйте по-голямо внимание на спорта, на ученето и на пътуванията, намерете време за децата, за игра, за отдих и развлечения. След средата на периода може да обърнете по-голямо внимание на своето здраве, да се фокусирате върху работата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Основен фокус през периода за вас ще бъде как да проявите креативността си и да изразявате индивидуалността си по уникален начин. Ако не се получи това, по-добре насочете вниманието си натам, тъй като сега се създава възможност да се учите и да усетите радостта от живота. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Началото на седмицата не е време за пътувания, за твърде активна комуникация и за срещи с хора. Също така оставете за малко по-нататък във времето изявите си в професионален план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

До средата на седмицата избягвайте да се въвличате в рискови ситуации, в спекулации, във финансови сделки и като цяло – да работите с пари. Хазартното поведение може да ви донесе неприятности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Времето до средата на седмицата може да отделите за себе си – занимавайте се с всичко, което ви е интересно, обърнете внимание на външния си вид, отделете и часове за почивка – ще бъдете в хармония със себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

В началото на седмицата може да се посветите на духовни практики, на учене, на медитация, на пътувания до непознати места. И да включите партньора/партньорката си във всяко от тези неща – споделете миговете на покой и тишина и това ще ви сближи още повече.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица е силна за вас. През целия период ще бъдете целеустремени, волеви и жизнерадостни. Ще греете сред околните, те ще ви обичат и ще търсят да привлекат вашето внимание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Времето до средата на седмицата не е добро за пътувания и за контакти с хора в чужбина. Не поемайте рискове и в професионален план. След средата на периода ще се радвате на добри отношения с хората от приятелския ви кръг.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти