Седмичен хороскоп за 21-27 ноември: всичко скрито ще излезе наяве

Седмичен хороскоп за 21-27 ноември: всичко скрито ще излезе наяве
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 21 до 27 ноември).

През тази седмица ще станем свидетели на поредното разместване на пластовете във важни връзки и взаимоотношения. Ако е имало нещо скрито-покрито, то ще излезе наяве.

Обърнете внимание кои проблеми ви вълнуват сега – по всяка вероятност те ще бъдат актуални и през следващата година.  

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица действията ви ще се ръководят от желанието да въздадете справедливост, което до голяма степен ще предопределя случващото се както в личните, така и в служебните ви взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 

Телец

През тази седмица по-добре не очаквайте нещата да се развиват непринудено и спокойно, защото ще се разочаровате. Ще бъдете в синхрон със звездните влияния, ако се настроите позитивно към случващото се, независимо дали вие сте инициатори или събитията ви поднасят изненади.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с ангажимент, който сте поели към някого в личен или в служебен план: сега трябва да го осмислите, да потвърдите отново, че ще го изпълните или да се откажете от него.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Възможно е през тази седмица да се изправите пред някои предизвикателства в личните си взаимоотношения – да ви разочарова по някакъв начин любимият човек или шефът ви да не проявява към вас благосклонност каквато очаквате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас в професионално отношение, особено ако имате собствен бизнес или работите за себе си. Комуникацията с колеги и партньори ще бъде конструктивна и ще дава резултати.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

В началото на тази седмица има вероятност да сте по-емоционални в личния си живот, а, що се отнася до работата и деловите взаимоотношения – да проявявате по-голяма субективност и да гледате на хората и на събитията през собствената си призма.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Предстои ви една ключова седмица, защото събитията и размислите, които случващото се предизвиква у вас, ще имат значение за посоката, в която ще поемете оттук нататък в личен или в професионален план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Много трудно е да се прогнозира какви точно ще бъдат преживяванията ви през тази седмица, защото те ще зависят от това кои чувства сте заровили дълбоко в себе си и какво сте скривали от себе си или от другите.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с нещо, което от доста време стои на дневен ред и по някакъв начин възприемате като пречка. Възможно е да е здравословен проблем, да е въпрос, възникнал при общуването с определен човек, да е появило се препятствие в кариерата или някакъв страх, който непрекъснато ви възпира.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица наяве ще излезе някаква несправедливост, проявила се във взаимоотношенията ви с друг човек – най-вероятно партньор, но е възможно да става дума и за родител или работодател. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица много от вас ще изявявате приключенския си дух. Това може да означава много неща според личните ви интереси и наклонности – например да пътувате, да пожелаете да учите нещо ново или да посетите курс по самоусъвършенстване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да погледнете по-реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с друг човек. Любов, желание, страст – това са чудесни неща, но сега ще си припомните, че една връзка също означава взаимни отговорности и изпълнение на ангажиментите към другия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти