Седмичен хороскоп за 12-18 декември: предстоят много вълнения и интересни срещи

Седмичен хороскоп за 12-18 декември: предстоят много вълнения и интересни срещи
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 12 до 18 декември).

Очаква ни една много динамична седмица - ще се срещаме с повече хора и ще водим интересни разговори. Условията са чудесни за делови преговори и подписване на договори.

Има вероятност да срещнем някои предизвикателства в общуването, но ако имаме желание да обсъдим ситуацията със замесените хора и да водим диалог, ще постигнем изясняване и разбирателство.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и довършете онова, което сте започнали.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица звездите ви дават чудесна възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате лични или делови взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви емоционална седмица, в която има вероятност в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред трудност. Независимо дали става дума за явен конфликт с някого или за някаква ваша дилема, не подхождайте с лека ръка към случващото се.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето основно със служебни въпроси и проблеми. Дали обстоятелствата ще бъдат благоприятни за вас зависи много от това как и за какво изразходвате енергията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Очаква ви много успешна седмица, особено що се отнася до работата и професионалното ви развитие. Ще имате добри идеи, а най-хубавото е, че ако не ви мързи да работите, ще постигнете и значителен напредък при реализацията им.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Даже и да искате, през тази седмица трудно ще се застоите на едно място – вероятно ще имате повече срещи и служебни ангажименти. Що се отнася до общуването с околните, там ситуацията ще бъде доста шарена.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще се чувствате някак в свои води, защото ще бъде удовлетворена вашата потребност да бъдете сред хора, в чиято компания се чувствате добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Имайте предвид, че ще успеете да постигнете напредък и събитията ще се развият благоприятно за вас, тъй като ще имате нужната ви подкрепа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

И през тази, както и през изминалата седмица звездните влияния ще бъдат много благосклонни към вас, стига да сте концентрирани, да следвате целта, която сте си поставили, и да насочите енергията си в едно направление.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица събитията ще извикат по-дълбоки размисли у вас и нищо чудно да ви накарат да направите някои изводи за себе си или да вземете решение за някаква промяна в личен или в професионален план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица съществува вероятност да научите нещо, което е било скрито за вас, или да осъзнаете нещо, което не сте признавали пред себе си. Възможно е някои от вас да разберете, че колега е говорил зад гърба ви, или че някой е действал подмолно срещу вас.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето основно със служебни ангажименти. Отнасяйте се сериозно към тях и направете това, което се изисква от вас, защото, ако не си свършите работата и не обръщате внимание на детайлите, през следващите седмици ще трябва да го направите, но с цената на нерви и по-големи усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти