Седмичен хороскоп 9-15 ноември: Освободете се от старите неща

Седмичен хороскоп 9-15 ноември: Освободете се от старите неща
Снимка: Thinkstock

Денят на всяка Edna читателка на Edna.bg започва с дневния хороскоп, който тя преглежда още с първата глътка ароматно кафе в ранното утро.

Нали така? smiley

А в началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 9 до 15 ноември).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица голяма част от преживяванията ви ще бъдат провокирани от външния свят – от поведението на хората, с които се срещате, от разговорите с тях и от отношението им към вас. Разбирателството с околните ще бъде ключов фактор за това как ще премине периодът за вас, така че направете каквото е потребно, за да има мир – и вкъщи, и на работното ви място. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица може да поставите началото на някаква промяна в живота си. Не е изключено обаче решението да бъде следствие от известно вътрешно напрежение или да бъде провокирано от външни обстоятелства. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас, ако сте готови да поработите здраво и ако подходите сериозно към задачите си. Работни ангажименти няма да ви лиспват през следващите дни, а при някои от вас ще бъдат направо в изобилие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще имате силна потребността да чувствате, че близките ви хора ви приемат и че хората, с които работите, ви оценяват по достойство. Ще искате да им се харесате и да спечелите одобрението им и съответно ще ви стане много неприятно, ако това не се случи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще ви занимават въпроси, свързани с дома, и не е изключено някои от вас да извършат по-голяма промяна – например да направят основен ремонт вкъщи или да се преместят в ново жилище. През следващите дни ще постигате успех в преговорите, ще попадате на хора, които са готови да ви сътрудничат и всякакви бюрократични и административни процедури ще се извършват сравнително лесно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще може да си отдъхнете от забързания ритъм на живот, който следвахте през изминалите седмици, а вероятно и от някои изнервящи ситуации. Периодът с възможностите за вас продължава, но като че ли през следващите дни ще ви стане малко по-спокойно и ще може да довършите начинанията, които сте започнали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще бъде много благоприятна за любовните ви отношения, а и за социалния ви живот като цяло. Ще успявате да извлечете повече удоволствие от общуването с околните и вероятно те ще се отнасят доста добронамерено към вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица ще бъде важна за вас, но активната част от нея ще бъде от сряда нататък. До вторник включително довършете задачите, които сте отлагали, и по възможност не предприемайте решителни действия или нови начинания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще бъде доста шарена за вас и е трудно да се каже дали преживяванията ви ще бъдат с положителен, или с отрицателен знак. Едно е сигурно – намирате се в преходен етап, в който най-вероятно трябва да погледнете в себе си, да откриете какво искате и да прецените дали външните обстоятелства отговарят на по-дълбоките ви копнежи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще трябва да направите известен компромис с принципите и убежденията си, ако искате да запазите хармонията в отношенията. Може би с колега ще бъдете на различни позиции и ще трябва да водите дискусия кой е прав и кой не. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще имате приятни преживявания, голяма част от които ще дойдат от общуването ви с околните. Ако сте обвързани, обърнете специално внимание на любимия си човек - през следващите дни ще се насладите на повече споделени мигове. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Предстои ви една сравнително спокойна седмица, в която може успешно да завършите старите начинания и да си отдъхнете след натоварването от последните седмици, което при много от вас беше съпроводени и с допълнително изнервяне. Ще се почувствате по-добре, ако през следващите дни си дадете повече време за почивка, обърнете внимание на здравето си и се движите повече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти