Седмичен хороскоп 3 - 9 април: Започва мощно разгръщане

Седмичен хороскоп 3 - 9 април: Започва мощно разгръщане
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 3 - 9 април).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас седмицата ще бъде добра, ще може да разчитате на своята издръжливост при всякакви обстоятелства и да установите, че имате много повече енергия отколкото предполагате. Ориентирани сте към финансови дела и бизнес, но до 15 април не стартирайте нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Настоящата седмица не е никак подходяща за пътувания в чужбина, за работа и отношения с чужденци, а също и за професионални изяви, тъй като е възможно нещата да се наредят по неблагоприятен за вас начин. За сметка на това обаче през периода може да комуникирате активно, да се изявявате и, ако влиза в плановете ви – да учите успешно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Седмицата, а и целият период, в който се намирате, са най-подходящи да се обърнете навътре към себе си, да осмислите как се развиват важните сфери от живота ви и да си направите равносметка. Сега е времето да поработите със себе си и поради това е твърде вероятно много от нещата, случващи се във външен план, да не отговарят на очакванията ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Периодът е подходящ да си поставите за реализация нови цели и проекти. Обръщайте по-голямо внимание на хората от приятелския си кръг и отделяйте достатъчно време за хобитата си и за работата в групите, в които участвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Време е да блеснете в професионален план с уменията и знанията си, с харизмата си – особено добре е това да се случва докъм средата на настоящата седмица. А след това ще е добре да насочите вниманието си по-скоро към други сфери от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Все така през периода ще бъдат актуални въпросите как да обогатите вижданията си, как да разширите хоризонтите пред себе си. За някои това може да е свързано с пътувания в чужбина, контакти или работа с чужденци или пък с обучение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През настоящата седмица внимавайте да не предизвикате проблеми и конфликти в дома си, което би довело до захлаждане на отношенията. Остана още малко време до преминаването на Венера в директно движение, така че въздържайте се да взимате каквито и да било окончателни решения за отношенията си, особено под влиянието на емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Седмицата ще бъде много добра за вас както по отношение на работата ви, така и в партньорските ви взаимоотношения. Бихте могли да общувате повече, но все още не е време да взимате крайни решения. Може да водите преговори и да подписвате договори, да комуникирате активно с околните и да предприемате кратки пътувания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Възможно е през периода да продължите недовършени стари разговори и да се наложи да изяснявате отношения с приятели и с хората в дома си, а през настоящата седмица внимавайте и за конфликти с тях. На работа не се претоварвайте, въпреки че през седмицата ще бъдете изключително издръжливи и устойчиви на всякакво напрежение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Седмицата не е никак подходяща за професионални и творчески изяви, тъй като е възможно резултатите да бъдат неблагоприятни. Внимавайте да не се въвличате в конфликти с роднини и с хората от вашето по-близко обкръжение – през периода ще е добре да приключите стари и недовършени дела с тях, но през тази седмица се въздържайте от подобни инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Седмицата не е подходяща за бизнесинициативи и за финансови сделки. Също така внимавайте да не възникнат неразбирателства или да не попаднете в конфликтни ситуации с хората в дома си и при отношения с чужбина. За това пък може да заложите на повече кратки пътувания, на ученето и на активната комуникация с околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Макар че сега сте силно активизирани, през периода ще срещате някои трудности, свързани със стари модели и начини на поведение, с които е добре да се разделите, особено ако ви ограничават и пречат на собственото ви развитие. Що се отнася до партньорските ви отношения, при тях ще е обратното – ще се развиват градивно и леко, в тях бихте могли да достигнете качествено ново ниво на разбирателство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти