Седмичен хороскоп 15-21 август - време за смели решения и действия

Седмичен хороскоп 15-21 август - време за смели решения и действия
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 15 до 21 август).

През тази седмица звездите ще ни подтикнат да преодолеем застоя и ограниченията в някаква област от живота си. Рецептата е простичка и се нарича „действие“. На практика обаче няма да бъде така лесно, защото ще трябва да преодолеем правила и стереотипи, наложени отвън, а в някои случаи – и собствените си страхове.

Осмелим ли се да поемем напред обаче, ще започнем да съграждаме нещо напълно ново. Подплатете ентусиазма си с работа, план и организация – така има по-голям шанс да осъществите целите си.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица повечето от вас ще бъдат настроени по-скоро за забавления и приключения, отколкото за работа. Ще имате желание да си угаждате и да правите това, което ви сърце иска. Ще бъдете много спонтанни и ще слушате най-вече себе си – нещо, което вие по принцип правите, но през тази седмица тази ваша склонност ще се прояви особено силно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица може да се окаже малко по-предизвикателна за вас в емоционален план, особено що се отнася до интимни отношения. Възможно е да имате чувството, че партньорът ви се явява пречка да осъществите нещо, което искате, или че не ви дава нещо, което според вас заслужавате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще се справяте по-добре, ако действате, като се водите от собствената си интуиция, вместо да очаквате някои друг да ви даде търсените отговори. Така ще успеете да избегнете някои колебания и да изберете една посока, в която в крайна сметка да поемете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица са възможни някои промени на работното ви място, така че вниманието ви ще бъде насочено най-вече към тази област. Промените може да засегнат както организация на работата или екипа ви, така и отношенията с хора, с които работите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Предстои ви една важна седмица, защото за много от вас тя ще бележи момент на приключване на нещо или освобождаване от нещо. Не е задължително това да се случи веднага, но има голяма вероятност седмицата да постави началото на процеса – може някаква авантюра да прерасне в сериозна връзка, да вземете решение да сложите край на делови ангажимент или да финализирате работата по проект, в който сте вложили много енергия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица вашето лично спокойствие ще бъде на първо място. Каквото и да правите, ще се стремите към него – и вкъщи, и на работа, и в любовния си живот. Периодът е много подходящ да си угаждате така, както намерите за добре – чрез храна, забавления, удоволствия или разкрасителни процедури.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица вашата способност да претегляте получаваната информация на везните и да я анализирате ще ви бъде полезна, защото ще ви предпази от грешки. Периодът всъщност не е неподходящ за решителни действия в някаква посока – просто преди да се предприемат, трябва да се обмисли ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Препоръката към вас през тази седмица е да се въздържате от всякакви крайности – и в мненията, и в желанията, и в постъпките, защото това може да доведе до проблеми. Не се опитвайте да насилвате нещата само и само те да се развиват така, както вие искате – ако сте на прав път, те ще се получат, просто трябва да бъдете последователни и търпеливи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще бъде малко по-предизвикателна за вас, защото ще премине под знака на преодоляване на някакво препятствие или ограничение. От една страна ще искате да отстоявате себе си и собствените си убеждения, но от друга вероятно ще трябва да се съобразите с фактори, които не зависят от вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде много благодатна за вас, що се отнася до работа, финанси и бизнес, така че може би не е удачно точно сега да излизате в отпуск. Ще следвате целите си неотлъчно и ще имате достатъчно енергия, за да поработите по-усилено, което ще подсигури успеха ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде особена позитивна за хората от вашия знак – интересни събития няма да липсват и по всяка вероятност ще бъде неочаквани. Каквото и да правите, и в личния живот и в професионалния, не се опитвайте да вършите всичко сами – ще имате нужната подкрепа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще отбележи за вас промяна на курса в някаква област от живота ви, в която досега е имало застой или сте изпитвали неудовлетворение. Посоката е право напред, но имайте предвид, че невинаги промяната се осъществява лесно, така че може да изпитвате известен дискомфорт. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти