Седмичен хороскоп 13 - 19 март: предстоят ни неочакваните събития

Седмичен хороскоп 13 - 19 март: предстоят ни неочакваните събития
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 - 19 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Започва период, в който ще бъде добре да позабавите темпото, да се насочите към реализацията на по-практични и дългосрочни проекти. Времето е подходящо да инвестирате по-скоро в неща, които носят потенциал да се разгръщат в бъдеще, отколкото да очаквате мигновени резултати от работата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Започва период на по-голяма активност, в който ще реализирате целите си, а и вътрешната ви активност ще се усили – възможно е да имате ярки сънища, повишена интуиция. Възможно е някои от вас да се чувствате самотни; или в търсенето на мир и покой да се поставите в условията на изолация, където ще намерите време да подредите вътрешния си свят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

За вас стартира период, в който ще проявявате естествената си склонност да се изразявате директно, прямо и категорично. Някои от вас може да се захванете с нови проекти или да ви дойдат смели идеи, които да реализирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През настоящия период най-активни сфери от живота ви ще бъдат тези, които са свързани с професионалното ви развитие и с кариерата – ще имате възможността да се изразявате ясно, директно и категорично. Но внимавайте да не изпаднете в някои заблуди – добре премисляйте и си изяснявайте нещата, преди да взимате решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През периода са възможни неочаквани промени и конфликти по отношение на вашето обществено положение и на кариерата ви. Ето защо, преди да взимате важни решения, най-добре би било внимателно да анализирате и да разглеждате от всички страни ситуациите, в които попадате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Дошло е време за промени – най-добре ще е да излезете от вече изчерпали се ситуации или да прекратите взаимоотношенията си с хора, които не допринасят за развитието ви – така ще освободите място на новото в живота си. Ако не осъзнавате, че всичко се променя и се съпротивлявате на това, което трябва да си отиде, е възможно да преживеете моменти на криза.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Въпреки че поради ретроградността на вашата планета управител през периода не е подходящо да вземате важни решения в партньорските си отношения, сега идва време за повече разговори и за споделяне с човека до вас – представяйте и обсъждайте това, което е важно и за двама ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Настъпва период на засилена активност в партньорските ви взаимоотношения – когато прецените, може да подемате инициативи, но внимавайте да не предизвикате конфликти. И не забравяйте че до средата на април не е никак подходящо както да започвате нова връзка, ако сте необвързани, така и да взимате крайни и важни решения в отношенията, които поддържате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През периода може да отделите повече време за дома си и за хората в него, да поговорите с тях и да направите преоценка на изградените помежду ви отношения. Бъдете ясни и директни – споделяйте и вършете това, което мислите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През настоящия период внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации с хората в дома ви. Добро време за повече движение, за комуникация с близки хора и за кратки пътувания. Ако ви влече да учите нещо, сега може да се запишете на курс или да посещавате интересни семинари.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През дадения период вниманието ви ще е приковано основно към вашия бизнес и към финансовото ви положение. Грижете се добре за здравето си и тялото ви ще ви се отблагодари.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Като цяло седмицата е най-подходяща да правите нещо за себе си: да се погрижите за външния си вид и доброто си емоционално състояние, да се изразявате смело, категорично и ясно пред околните, за да бъдете разбрани правилно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти