Седмичен хороскоп 13-19 февруари: не обещавайте нещо, което не можете да изпълните

Седмичен хороскоп 13-19 февруари: не обещавайте нещо, което не можете да изпълните
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица темата за отношенията с човека до вас ще продължи да е актуална. Възможно е да възникнат разнообразни ситуации – от промени през надграждане и израстване до конфликти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Продължава периодът, в който се чувствате по някакъв начин изолирани и усещате неспособност да изразите всичко, което преживявате. Добре ще бъде, ако редовно си отпускате време за почивка и размишлявате по-задълбочено върху важни, макар и не ежедневни въпроси: например за вярванията си, за ценностната си система и за приоритетите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Добър период да се изявите, особено в професионален план и по отношение на кариерното си развитие. Подходящ момент да стартирате изпълнението на нови, най-добре на творчески проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Луната, управителят на вашия знак, в следващата седмица ще активизира темата за дома и семейството ви –  там бихте могли да разчистите, да направите нещо практично и полезно и да се погрижите за околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

За поредна седмица ще проявявате свободолюбието си по-ярко, а мислите ви ще бъдат насочени към бъдещето, ще разсъждавате и ще правите планове. Може да приключите вече изчерпали се теми, които не ви носят удовлетворение или пък не ви дават възможност да придобивате опит и ценни знания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Както през целия период, така и през настоящата седмица най-добре ще бъде да обърнете внимание на своята работа и на ежедневните си навици. Възможно е да осъществите успешно пътуване в чужбина, от което да придобиете нов опит и да обогатите мирогледа си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Все така на преден план за вас ще бъде темата за партньорските ви взаимоотношения – и не само с човека до вас, а и с целия заобикалящ ви свят. Съветът отново е да не реагирате бурно и емоционално, въпреки че през настоящия период е твърде възможно да постъпвате именно така.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Време за работа и за всякаква физическа активност. През периода е възможно да понесете големи натоварвания и да се справите с всичко. Внимавайте обаче да не се въвличате в конфликти – ако се държите твърде импулсивно и рязко, може да си имате неприятности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През този период може добре да обмисляте плановете си, да се връщате към ваши предишни проекти и успешно да ги довършвате. Същото важи и за контакти или отношения, които сте поддържали в миналото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Ще се радвате на добро здраве и на стабилна кондиция. Възможно е, ако се налага, да взимате решения относно финансови въпроси, бизнес и кредити.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Добра комуникация, ползотворно общуване и решителност, както и силна воля да реализирате целите и желанията си – това ще бъдат най-актуалните теми за вас през периода. Може да работите по отношенията, които имате с човека до вас, да ги развивате и да ги надграждате, от което ще придобиете нов опит и удовлетворение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През настоящия период не е особено препоръчително да поемате каквито и да било финансови рискове и да стартирате бизнесначинания. Бъдете внимателни и умерени, когато харчите пари.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти