Седмичен хороскоп 11 - 17 януари: Ще прекратим лутането

Седмичен хороскоп 11 - 17 януари: Ще прекратим лутането
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 11 до 17 януари).

Трудните астрологични влияния от миналата седмица лека-полека ще отслабват.

Макар много от нас все още да се лутат и да търсят отговори на важни въпроси, сега ще ни бъде по-лесно да не затъваме в емоции, а да гледаме по-спокойно на случващото се.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Страстите и конфликтните ситуации, които ви съпътстваха през изминалите дни, ще затихнат през тази седмица. Ще гледате по-обективно на обстоятелствата и няма да се влияете толкова от емоциите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Събитията през тази седмица ще ви позволят да си отговорите на някои въпроси и да постигнете яснота за това коя посока да следвате – в личния или в професионалния живот.  За да се възползвате максимално от звездните влияния обаче, е потребно да действате в синхрон със събитията, а не да вървите срещу тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Каквито и страхове и притеснения да са обсебвали ума ви през изминалите дни, през тази седмица ше бъдете по-спокойни – натрапчивите мисли лека-полека ще започнат да отслабват и ще бъдат заменени от по-позитивна нагласа. За да действате в синхрон със звездните влияния, е потребно да не се поддавате на тревогите, а да търсите конкретни решения на проблемите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще трябва да осмислите някои промени, които се случват в най-близкото ви обкръжение – например в работната ви среда. Възможно е да сте имали проблеми с колеги или да сте получили интересно предложение – през следващите дни мислите ви ще бъдат заети с тези въпроси и вероятно ще търсите правилното решение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще размишлявате върху въпроси, които излязоха на преден план през миналата седмица. Макар за много от вас тези въпроси да не са напълно решени, сега поне ще добиете малко повече яснота и ще гледате по-реално на нещата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Активна умствена дейност ще развиват тази седмица представителите на вашия знак. Онези, които се занимават с интелектуален труд, безспорно ще бъдат най-големите късметлии, защото умът им ще работи на пълни обороти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще бъдете в по-добро настроение в сравнение с предишната. Ще може да се насладите на повече хармония в отношенията и ще ви бъде по-лесно да постигнете онова, което искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще имате възможност да погледнете напред – към нови начинания и бъдещи проекти. Ще може да се заемете със задачи, които изискват повече енергия, ресурси и най-вече ентусиазъм от ваша страна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Ако през изминалата седмица сте имали проблеми в интимните отношения – с настоящ или бивш партньор, сега ще може да си отдъхнете – трудните влияния отминават. Разбира се, всичко зависи от това дали сте си свършили работата и най-вече дали сте си взели поуките, но каквото и да се е случило, през следващите дни положението ще бъде по-леко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще поставите своеобразно ново начало. Ето защо е потребно да гледате повече напред, към новите възможности, които ви очакват, а не да жалите за миналото и онова, което според вас сте изпуснали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица може да ви донесе някои изненади. Ще разберете за процеси и явления, които по някаква причина са ви убягвали от погледа или не сте ги осъзнавали. Може умишлено да са били скрити от вас, а може и самите вие да сте си затваряли очите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще имате още един шанс да обмислите някои случки от миналото – да си направите равносметка, да си извлечете поуки и да направите завой, ако е необходимо. През изминалите няколко месеца много от вас получиха възможност да осъзнаят някои неща за себе си и да подобрят някоя област от живота си – най-вече личните взаимоотношения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти