Пълнолуние в Скорпион: как магията на Цветната Супер Луна ще промени живота на всяка зодия

жена астрология звезди хороскоп планети зодии
Снимка: iStock

Тази фаза на лунния цикъл излъчва неоспорима магия по цялото нощно небе, като ни насърчава да вярваме в невъзможното. В крайна сметка Луната управлява нашето подсъзнание, вътрешни чувства и емоции. Когато е в най-яркото си и светло състояние, сякаш мечтите ни се преселват в реалния живот. Ако вече се чувствате омагьосани, тогава вашият хороскоп за пълнолунието през май само ще подчертае очарованието.

Изгряваща в 14:58 на 7 май, тази Цветна Супер Луна ще бъде в загадъчния и трансформиращ Скорпион. Тази зодия има репутацията, че носи драма, интензивност и сексуалност и не обича нещата да са лекомислени – Скорпионът се стреми да изследва най-дълбоките и мрачни дълбочини на всяка ситуация. В него няма нищо фалшиво и ако мислите, че не можете да се справите с истината, тогава Скорпионът ще ви напомни, че истината винаги ще ви освободи.

Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна >>>

Образувайки тригон (положителен аспект, осигуряващ защита) със съпричастния Нептун, това пълнолуние има духовна аура около себе си. Това е красиво време да се потопите във въображението си и да отворите сърцето си за по-дълбоки връзки. Въпреки това, не забравяйте да държите единия си крак на земята, защото Венера – планетата на любовта – си въздейства с Нептун, така че може да поискате да избягате от реалността напълно.

Какво да очаква всяка зодия от Възлите на съдбата в Близнаци и Стрелец >>>

Всеки зодиакален знак ще бъде засегнат от тази Цветна Супер Луна по свой специален начин. Ето как ще се отрази на вашата зодия:

Какво да очаква всяка зодия от пълнолунието в Скорпион

магическа топка
Снимка: Edna.bg

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти