Пълнолуние в Овен: очаквайте големи обрати, битки и много изненади!

луна
Снимка: Istock

Днес настъпи Пълнолуние в Овен. Неговата огнена сила и енергия вече се усеща. Това пълнолуние ще ни накара да осъзнаем собственото ни място в партньорствата, които имаме и да преценим дали тази позиция ни устройва или искаме да я променим.
Много мощна енергия ще бъде отключена и това, което сме задържали в себе си ще се излее. Конфликтът може да е основният инструмент при проблеми в отношенията.

Но не се плашете от него, а го приемете като нещо пречистващо и освобождаващо. Изявете себе си по един ясен и достоен начин, ако искате да не живеете в хаос и постоянно объркване. Става въпрос както за личните отношения, така и за професионалните.

Ето какво да очаква всяка зодия от това Пълнолуние >>>

Ще бъдете крайни за хубаво или за лошо. Ако намерите диалог и път към другата страна ще продължите, но ако не намерите, може да се разделите с хора,с които сте били близки.

Това пълнолуние ще даде много неочаквани обрати и много изненади. Тези хора, на които вече „чашата ми е преляла” ще действат по изключително запомнящ се начин, дори и това да създава много стрес и напрежение за хората около тях. Това е моментът, в който „аз-ът” ще избухне по един ясен начин и ще заяви себе си.

Пригответе се за битка. Това ще е битката със самите вас, а резултатът ще засегне връзката ви с другите хора. Картите ще бъдат поставени на масата, а както трябва ще бъде изговорено, пък каквото ще да става. Ще въстанем срещу себе си и поведението ни до момента, за да променим и да подобрим отношенията с близките до сърцето ни хора.

Тези от вас, които искат да продължат да се свързват с Мистериите на живота и да преотркрият връзката със себе си, може да станат част от моите събития тази есен.

Това е единственото положение на Луната, в което цялата й повърхност се осветява и може да бъде видяна. В тази своя фаза, тя се намира точно срещу Слънцето, което в момента е във Везни. Така, че Овен, Везни, Рак и Козирог ще са най-активирани. Също така и онези от вас, които имат в астралната си карта Луна в Овен или Везни.

При Пълнолуние Луната е в своя енергиен максимум.

Пълнолунието има способността да насърчава процеса на съзерцаване и осъзнаване на проблема, помага на индивида да промени своите негативни поведенчески модели.

Ето какво да очаква всяка зодия от това Пълнолуние >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти