Пълнолуние в Козирог: как суперлуната ще се отрази на всяка зодия

пълнолуние
Снимка: Unsplash

Ако ретроградният период на суровия Сатурн и замечтания Нептун ви е стресирал със своята борба между мечтите и реалността, пълнолунието през юли може би ще постави нещата в перспектива. Утре, на 13 юли, точно в 20:37, нашата скъпа Луна преминава в амбициозния Козирог.

Прагматичният земен знак разпалва амбициите ни и усъвършенства самодисциплината, дори за тези от нас, които не могат да се похвалят с голямо количество от нея. Независимо дали се фокусирате върху страстите и проектите си или размишлявате върху обществения си живот, е добре да знаете как това пълнолуние ще се отрази на зодиакалния ви знак.

Вече сме навлезли дълбоко в сезона на Рака, който подчертава значението на семейството, корените и принадлежността. С добавянето на енергията на Козирога към тази смесица можете да очаквате някои от уроците, които сте научили досега, да бъдат напълно разкрити от лунните лъчи.

Припомнете си тукКои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от пълнолунието в Козирог

Като говорим за лунни лъчи, е важно да споменем, че това вероятно е най-ярката суперлуна за годината. Това е нещо като метафора за пълното проявление на проектите и целите, върху които сте работили през тази година.

Козирогът е свързан с нашия имидж - помислете за репутация, кариера и постижения. Това означава, че юлското пълнолуние извежда на преден план професионалните ви начинания.

Вижте как всичко това ще се отрази на вас и на зодията ви в нашата галерия:

Пълнолуние в Козирог: как ще се отрази на всяка зодия

 

Ето какво още ви очаква през ЛЯТО 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти