Пълнолуние в Близнаци на 27 ноември: Сериозни промени за 5 зодии

зодии
Снимка: iStock

Ноември ще завърши ярко и въпреки тежестта на енергиите на Скорпион през целия месец, най-накрая ще ви донесе вдъхновение и жизнена енергия.  

Трябва да разберем, че пълнолунието винаги е кулминацията, когато берем реколтата от семената, които сме засадили на новолунието. Следователно събитията от 27 ноември може да са свързани с 18 юни 2023 г. Припомнете си какво се случваше в живота ви тогава, защото сега ще теглите черта. 

пълнолуние астрология
Снимка: iStock

Диспозиторът на Пълнолунието, Меркурий, ще бъде в знака Стрелец в съвпад със Слънцето и Марс, което показва най-оптимистичното настроение. В допълнение, бъдещият възел в Овен ще даде най-силния и положителен аспект на тригона на Меркурий, така че в този ден можете да подпишете документ, да отидете на пътуване или да започнете да учите (или може би да получите диплома), което в крайна сметка ще има кармично въздействие върху целия ви живот. 

пълнолуние астрология
Снимка: iStock

Знакът Близнаци, в който ще е Пълнолунието, отговаря за документите, пътуванията и ценните книжа. Това означава, че всички знаци ще трябва да бъдат внимателни при подписване на някакъв вид споразумение или получаване на паспорт, сертификат, диплома. 

Вижте в нашата галерия кои 5 зодии ги очакват сериозни промени:

Ето кои 5 зодии ги очакват сериозни промени на 27 декември

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти