Преобразяващо пълнолуние в Стрелец: Как ще се отрази енергията му на всяка зодия

Пълнолунието е време за освобождаване и отказване от излишното. Ако имате нещо излишно в живота си, сега е моментът да се освободите от него - чрез тиха медитация, размисъл или духовни практики. Пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем. Пълнолунието през май в Стрелец е астрологичен намек да си припомните колко много сте пораснали.


Приемете, че не можете да достигнете насила до даден резултат, колкото и да се опитвате. Когато приемете всичко, което може да се изправи на пътя ви и позволите на емоциите си да текат естествено, се превръщате в господар на живота си. На това ще се опита на ни научи майското пълнолуние в знака на устремения Стрелец. Приемането на мисленето „ако е писано, ще бъде“ обаче не означава да се отказвате от целите си.

10 неща, които да (не) правите при пълнолуние

Пълнолунието в Стрелец настъпва на 23 май. Астрологично това пълнолуние ни подканя да си позволим емоционално освобождаване. Слънцето в Близнаци се противопоставя на това пълнолуние, напомняйки ни, че не всичко е такова, каквото го виждаме.

Понякога ние глупаво позволяваме на егото си да диктува как да се изразяваме, което пречи на зачитането на нашите емоции. Например, може да решите да докажете стойността си на някого и да прекрачите неговите граници - което може да се възприеме като любовно бомбардиране. Вместо да се самосаботирате, покажете готовност да работите с човека, когото се опитвате да впечатлите.

►14 токсични мисли и навици, които саботират щастието ти

пълнолуние
Снимка: iStock

По време на пълнолунието в Стрелец можете да трансформирате нездравословните модели и да се насладите на удовлетворяващи награди. Проверката на егото ви, навлизането в сигурно пространство и изразяването на вашите намерения може да ви подготви за осъществяване на връзки. Не забравяйте, че животът е маратон.

Ето как майското пълнолуние в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Майското пълнолуние в Стрелец: Какво да очаква всяка зодия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол